92/3/3
11:26 ع
اما موضوع از کجا آغاز شد؟
شبکه ایران / محمدباقر قالیباف در کتاب برنامه ای برای پیشرفت و عدالت خود که به معرفی برنامه های خود برای اداره کشور می پردازد، درباره سیاست های جمعیتی مینویسد:
- ادامهی کنترل و تنظیم خانواده (جلوگیری از رشد بالای جمعیت)، به ویژه در دوره های پنجساله که هرم سنی، مجدداً گسترش می یابد.
منبع: کتاب برنامه ای برای پیشرفت - صفحه33
این درحالی است که اخیرا رهبر معظم انقلاب اسلامی در دیدار جمعی از مداحان اهل بیت به مناسبت فرخنده میلاد حضرت زهرای اطهر (س)، یک بار دیگر با هشدار نسبت به پیر شدن جمعیت کشور، کنترل جمعیت در سال های گذشته را خطا و غفلتی دانستند که خطراتش در حال حاضر ظاهر شده و در سال های آینده دیگر قابل جبران نیست.
ایشان در بخشی از بیانات خود فرمودند: «ما با خطاهائى که داشتیم، با عدم دقت هائى که از ماها سر زده، یک برههاى در کشور ما متأسفانه این مسئله مورد غفلت قرار گرفت و ما امروز خطراتش را داریم مىبینیم؛ که من بارها این را به مردم عرض کردهام: پیر شدن کشور، کم شدن نسل جوان در چندین سال بعد، از همان چیزهائى است که اثرش بعداً ظاهر خواهد شد؛ وقتى هم اثرش ظاهر شد، آن روز دیگر قابل علاج نیست؛ اما امروز چرا، امروز قابل علاج است.»
به نظر می رسد هشدارهای معظم له را که در دوسال اخیر بارها تکرار شده را باید پیش از آنکه زمان از دست برود جدی تر گرفت و سیاستگذاران کشور باید راهکارهای تشویقی عاجلی برای دفع این خطر بیندیشند نه آنکه همچون جناب قالیباف که ردای کاندیداتوری ریاست جمهوری بر تن کرده، اساسا نادیده گرفت و بر روش های شکست خورده قبلی تأکید کرد!
تأکید شهردار تهران بر سیاست کنترل جمعیت همزمان با هشدارهای مداوم و تصاعدی رهبر انقلاب که حتی به استغفار علنی ایشان از ادامه دادن این سیاست در چندسال اخیر منتهی شد، عجیب به نظر می رسد.
(سایت شبکه ایران)
پاسخ منتقدین:
تبیین: عضو هیئت علمی موسسه عالی امام رضا(ع) گفت: از طرفی بالا رفتن سطح توقع والدین وداشتن زندگی مرفه اقتضامی کند که کمتر فرزند داشته باشند، و از طرف دیگر وقتی سطح توقع فرزندان بالا رود، پدر و مادر از فرزنددار شدن، هراس خواهند داشت، چرا که نمی توانند توقعات فرزندان را برآورده کنند و حتی با همین نگاه، فرزند اول، آمدن فرزند دوم را رقیب برای خود تصور می کند.
حجت الاسلام والمسلمین غفاری فر در گفتگو با خبرنگار تبیین، با اشاره به افزایش سطح توقعات مردم خاطر نشان کرد: این افزایش توقعات را می توان از جنبه های مختلف ساختاری، اعتقادی و تربیتی مورد بررسی قرار داد.
وی با اشاره به جنبه اعتقادی در بحث افزایش توقعات، ادامه داد: وقتی مادیات برای انسان به عنوان اصل قرار گرفت ، حتی سعی می کند تا برخی از آیات قرآن مبنی بر استفاده از نعمات دنیوی را مستمسک خود قرار دهد و کار خود برای پرداختن و مشغول شدن به امور مادی و تجمل گرائی را بر اساس دین توجیه کند، در حالیکه اگر آیات را با منش اهل بیت(ع) تفسیر کنیم، قطعا چنین توجیهی صحیح نخواهد بود.
وی با اشاره به اینکه این آیات در صدد نفی اندیشه باطل رهبانیت است، ادامه داد: امیرالمومنین(ع) در زمان خود بیشترین تولید اقتصادی را داشته است، اما سهم شخصی آن حضرت در بهره برداری، بسیار اندک بوده و از همه آنها در مسیر خدمت به خلق استفاده کرده است ، لذا مدیر در یک جامعه در عین ساده زیستی ، باید در خدمت مردم باشد .
حجت الاسلام غفاری فر با اشاره به اینکه بعد از جنگ و در دوران سازندگی کم کم اعتقادات رنگ و بوی مادی گرفت، اظهار داشت: حتی در برخی از خطبه های نماز جمعه نیز مسائلی در خصوص مادیات مطرح می شد و این نوع تفکر را به جامعه عرضه می کرد.
وی سوء تربیت و مدیریت را دیگر عامل افزایش سطح توقعات دانست و خاطر نشان کرد: به گفته قرآن انسان حریص است و از مادیات سیر نمی شود، لذا می توان با تربیت صحیح انسان را به جای سوق دادن به مادیات ، در مسیر مسابقه در خیرات قرار داد.همانگونه که بسیاری از رزمندگان و فرماندهان در جنگ سعی می کردند که خودشان کمتر از امکانات استفاده کنند تا دیگران بتوانند از آنها بهر ببرند.
مدیر گروه تبلیغ موسسه عالی امام رضا(ع) با بیان اینکه سوء تربیت ریشه در سوء معرفت دارد، اظهار داشت: همان افرادی که در دهه های اول انقلاب بنا داشتند که کارهای خیر خود را مخفی کنند و حتی گاهی به مسئولان به خاطر دنیاگرایی شان انتقاد می کردند، امروز مسابقه تصاحب مال و قدرت گذاشته اند.
وی با اشاره به تأثیر عامل ساختاری در افزایش سطح توقعات اظهار داشت: از طرف دیگر تبلیغات و تغییر محیط های شغلی به ویژه در دولت سازندگی سبب تغییر در فرهنگ شده و سبب افزایش دنیاگرائی در مردم و در نتیجه افزایش سطح توقعات شده است.
حجت الاسلام والمسلمین غفاری فر با اشاره به مصادیق متعددی ادامه داد: در دهه اول انقلاب در و دیوار شهرها ، مملو تعابیر اهل بیت(ع) و تصاویر شهدا بود، اما کم کم به صورت ریشه ای تبلیغات عوض شد، حتی در جذب نیروی کار به جای دقت در دینداری فرد،به زبان فرد و به تعبیر دیگر به روابط اجتماعی فرد، آن هم نه به خاطر احترام به ارباب رجوع و خلق خدا، بلکه به خاطر جلب سود بیشتر ، دقت می شود.
وی با مقایسه اجمالی توقعات مردم در قبل و اوایل انقلاب و حال حاضر خاطر نشان کرد: یکی از کارهای مقدسی که جهاد سازندگی در اوایل انقلاب انجام می داد، ساخت حمام های عمومی بود، اما امروزه به سمتی پیش می رویم که در منازل بیش از یک حمام تعبیه می شود و گاه برای هر فردی حمامی جدا در نظر گرفته می شود. در ابتدای انقلاب در هر محله ای شاید یک ماشین هم وجود نداشت، دردهه دوم در هر محله چند ماشین وجود داشت و در حال حاضر برخی خانواده ها بیش از یک ماشین دارند و گاهی هنوز هم طلبکار بوده و وقتی این مسائل به آنها یادآوری می شود، می گویند که این رشد طبیعی بوده که در همه کشورها صورت گرفته است در حالیکه که باید گفت چگونه است که در این پیشرفت ها ایران را با کشورهای 300 سال صنعتی انگلیس و فرانسه مقایسه می کنند.
عضو هیئت علمی موسسه عالی امام رضا(ع) با اشاره به اینکه ما مخالف با استفاده از نعمات خدا نیستیم، اما کم کم به سمت تجمل گرائی پیش می رویم، ادامه داد: در گذشته خانواده ها در ظرف مشترک غذا می خوردند، در حالیکه کم کم نه تنها ظرف های غذا جداشد، بلکه ظرف های خورشت و مخلفات نیز برای هر فرد خانواده به صورت جداگانه در نظر گرفته شد ، لذا زمانی تنها چند ظرف برای سفر نیاز بود و امروز ظروف بسیاری برای یک سفره معمولی در خانه نیاز است. البته همه این کارها به بهانه رعایت بهداشت انجام می شود، در حالیکه بیرون از خانه به در و دیوار و هزار شیء دیگر دست می زنند و مشکلی هم برای بهداشت آن ندارند.
وی با اشاره به مثال های دیگری خاطر نشان کرد: این ها تبدیل به مسائل ساده ای شده که به راحتی از آن عبور کرده و آن را تجمل گرائی نمی دانیم و امروزه در منازل برای هر فرد، اتاق اختصاصی، تلویزیون اختصاصی و... در نظر گرفته می شود و قبل از اینکه دشمنان ما را از هم جدا کنند، خودمان از هم جدا شدیم. لذا در گذشته در ساعتی که پدرخانواده می خواست اخبار بشنود، همه خانواده مجبور بودند فقط آن شبکه را ببینند و حداقل ولو ناخواسته با اوضاع و احوال کشورشان باخبر بودند، اما امروز به بهانه اختلاف سلیقه ها و روی آوردن به تجملات همه این مسائل به حاشیه رانده شده است.
عضو کانون طلوع با اشاره به اثرات بالا رفتن سطح توقعات در کاهش فرزند آوری ادامه داد: از طرفی بالا رفتن سطح توقع والدین وداشتن زندگی مرفه اقتضامی کند که کمتر فرزند داشته باشند، و از طرف دیگر وقتی سطح توقع فرزندان بالا رود، پدر و مادر از فرزنددار شدن، هراس خواهند داشت، چرا که نمی توانند توقعات فرزندان را برآورده کنند و حتی با همین نگاه، فرزند اول، آمدن فرزند دوم را رقیب برای خود تصور می کند و کم کم جامعه به سمتی پیش می رود که کم فرزند داشتن یا نداشتن فرزند به افتخار تبدیل می شود.
فارغ التحصیل موسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره) با اشاره به اینکه گاه والدین به بهانه تربیت بهتر، کمتر فرزند به دنیا می آورند، ادامه داد: متأسفانه تربیت بهتر منحصر شده به عوامل اقتصادی.
وی معتقد است: اینکه استدلال آورده می شود فرزند کمتر سبب می شود که رسیدن به قله های علمی و کمک والدین برای تحقق چنین امری آسانتر باشد، صحیح نیست. با توجه به آنچه که تجربه ثابت کرده است، اکثر دانشمندان و اندیشمندان ما از خانواده های پرجمعیت بیرون آمده اند.
حجت الاسلام غفاری فر با اشاره به اینکه افزایش سطح توقعات سبب بروز تفکرات باطل شده است، ادامه داد: امروز فرزند کمتر داشتن به یک فرهنگ برتر تبدیل شده است، در حالیکه این تفکر با آیات قرآن کریم و روایات اهل بیت(ع) کاملا مخالف است.
وی با اشاره به اینکه کمتر بودن فرزندان، تأثیری در بهبود تربیت و کیفیت فرزندان نگذاشته است، اظهار داشت: شرایط امروز نشان داده است که قلت جمعیت نمی تواند بر افزایش کیفیت تربیت اثرگذار باشد.
این استاد حوزه و دانشگاه خاطر نشان کرد: امروز به قدری توقعاتمان بالا رفته که کم کم از خدا هم طلبکار شدیم و فکر می کنیم، در حالیکه عبد خدا هستیم و برای عبادت و خدمت، خلق شدیم.
انتهای پیام/
منبع: تبیین
92/3/1
12:19 ص
در حاشیه یک انصراف
دکتر کامران باقری لنکرانی، کاندیدای جبهه پایداری که روز اول اردیبهشت ماه سال جاری در جریان همایشی در تهران به مردم معرفی شده بود، روزگذشته 30 ام اردیبهشت ماه به نفع سعید جلیلی کنار رفت.
یاسر انصاری: فارغ از اینکه نگارنده این قلم مواضع و رویکردهای آقایان لنکرانی، جلیلی و یا هرکاندیدای دیگر انتخابات را به چه میزان قبول دارد یا ندارد، بیانیه انصراف دکتر لنکرانی وهمچنین مجموعه یکماهه فعالیت مستمر انتخاباتی وی حاوی نکات مهمی است که سعی میشود به اجمال بیان شود:
اول اینکه کنار رفتن باقری لنکرانی به نفع هر کاندیدای دیگر به علت عمل به وعدهی ماندن یک پرچمدار گفتمان انقلابی در انتخابات و خارج کردن اکثریت قابل توجه سبد رای به اصطلاح حزب اللهی از تردید دوگانه لنکرانی-جلیلی از اهمیت بالایی برخوردار است.
توضیح آنکه دکتر لنکرانی میتوانست به دهها دلیل به نفع سعید جلیلی کناره گیری نکند، وی میتوانست حمایت یک تشکل سیاسی فعال در انتخابات که در راس آن عالمی همچون علامه مصباح قرار دارد را دلیل روشنی بر این مساله بداند و البته به دلیل اینکه بعد از تلاش های مستمر برای به صحنه آوردن دکتر جلیلی کاندیداتوری خود را اعلام کرده بود این دلیل برای افکار عمومی مسموع بود.
دوم اینکه لنکرانی از معدود کاندیداهایی بود که اعلام کاندیداتوری اش هم با حضور چهره های برجسته همراه بودو هم اینکه رسانه های حامی جبهه پایداری روزانه از چهره های مختلفی در حمایت از وی مطالبی کار میکردند، این مساله بازهم نشان میدهد لنکرانی برای کنار رفتنبه نفع جلیلی کار کوچکی نکرد.
سوم اینکه نکته قابل توجه دیگر این است: لنکرانی وجبهه پایداری برنامه ای مفصل (فارغ از میزان کیفیت برنامه) برای دولت یازدهم تدارک دیده بودند، کاری که بسیاری از کاندیداهای مطرح دیگر همچنان نکردهاند.
چهارم اینکه در نظرسنجی های انتخاباتی اخیر دکتر لنکرانی از دکتر جلیلی جلوتربود، هرچند در میزان دقیق اعداد در نظر سنجی ها تردید وجود دارد ولی مساله نسبت رای ، مساله مهمی است.
پنجم اینکه نگارنده علاقه زیادی دارد که به بررسی مواضع کامران لنکرانی در بازه زمانی کاندیداتوری اشاره کنم،باید به دور از هر حب وبغض سیاسی اعلام کرد لنکرانی علی رغم تمام کج سلیقگی های رسانه ای در ایران اگر از لفظ بی اشتباه استفاده نکنیم، کم زاویه ترین اظهارات انتخاباتی با مواضع روشن وصریح رهبر انقلاب و نظام اسلامی را دارا بود.
متاسفانه بسیاری از کاندیداهای انتخاباتی که مواضع سابقشان خوب بوده است به محض ورود به عرصه انتخابات به اصطلاح بند را آب میدهند و مواضع عجیب و غریبی میگیرند، در هفته های اخیر شاهد بودیم برخی کاندیداهای جریان اصولگرا که دهها سایت و روزنامه در خدمت تبلیغات انتخاباتی دارد حتی به مواضع اصولی نظام در سیاست خارجی هم رسید.
یکی از تاسف برانگیزترین پدیده های انتخاباتی 92 رد و تضعیف مواضع اصولی نظام در گیر و دار مباحث انتخاباتی است؛ زیاد هستند کاندیداهایی که به صراحت و کنایه واضح ترین مواضع اصولی را به خیال جمع کردن چند رای بیشتر زیر سوال می برند جالب این جاست که پژ و ژست این افراد دفاع از شعار ها و گفتمان انقلاب است ولی در عمل تیشه به ریشه آن میزنند.
زیر سوال رفتن پیشرفتها و دست آوردهای نظام به بهانه تبلیغ انتخاباتی و خراب کردن موقعیت حریف نقل محافل سیاسی است اما دکتر لنکرانی به واقع از این حربه کثیف دوری کرد و این مساله برای بدنه دلسوز کشور و انقلاب اتفاق خرسندی بود.
جالبترین نکتهای که در طول تبلیغات یکماهه لنکرانی واضح بود این است که حتی رسانه های مخالف وی حتی یکبار هم نتوانستند اظهار نظری خلاف مشی ادعایی وی و گروه متبوعش پیدا کنند تا جایی که برخی رسانه ها تنها راه تضعیف موقعیت لنکرانی را بایکوت وی می دانستند.
لنکرانی بیشترین سخنرانی هایش را در دانشگاه ها و مساجد انجام داد و برخلاف خیلی از کاندیداها که به علت خلوت بودن محل سخنرانی از انتشار عکس های مراسم خودداری میکنند با استقبال مخاطبین مواجه میشد، این مساله به معنای این نیست که تمام حاضرین در سخنرانی لنکرانی حامی وی بودهاند بلکه اهمیت مواضع و سعه صدر وی باعث شده بود کمتر سالنی در دانشگاه ها گنجایش مخاطبین را داشته باشد.
کناره گیری لنکرانی نیز با قهر و کنایه و سرسختی نبود، بلکه در بیانیه انصراف مانند کسی که اصلا در معرض کرسی ریاست جمهوری نبوده سخن از دفاع از انقلاب میزند و بر حمایت امیدوارانه از دکتر جلیلی تاکید میکند: «موسم کنونی ، موسم لجاجت ، تصمیم گیری های فردی ، بی توجهی به مصالح کشور و بی اعتنایی به وظیفه همگانی در دفاع از این نظام مقدس نیست ، ولو این اهمال ها به خیال عمل به تکلیف و با پوشش ادای دین به وطن باشد.»
نکته پایانی اینکه متاسفانه قلمهایی که تا دیروز برای «وحدت» و «ازخود گذشتگی» سینه چاک میدادند، به فاصله ساعتی پس از انصراف دکتر لنکرانی زبان به طعنه و کنایه بازکردند، این واکنشها تردید درستی تصمیم عزت مدارانه کاندیدای محجوب انتخابات را به یقین تبدیل میکند.
92/2/31
1:13 ص
پاسخ چندصد طلبه حوزه علمیه قم به شب نامه بی ادبانه و سکولاریستی،
جرم مصباح آن است که عمار امام خامنه ای است/ معنای رایمان به احمدی نژاد84و88/حمایت ما، حمایت از علم و بصیرت به معنای حقیقی کلمه و صفاست
پس از انتشار شب نامه ای توهین آمیز علیه علامه مصباح یزدی در سایت های منسوب به ستاد قالیباف، جمعی از طلاب حوزه های علمیه قم در دلنامه ای خطاب به ایشان، این اقدام را محکوم کردند.
به گزارش رجانیوز، متن این نامه و اسامی امضاکنندگان آن در ادامه می آید:
بسمه تعالی
ای مصباح
سوالی کهنه دارم، چرا تو را مستحق مجازات می دانند؟ مگر تو کیستی و چیستی؟ چرا تو را افراطی و احساسی خطاب می کنند؟ چرا تو را حتی کارشناس سیاسی نمی دانند؟ چرا توصیه می کنند در سیاست دخالت نکنی؟ چرا میان مقدسات و سیاست جدایی می افکنند؟ مگر دین از سیاست جداست؟ مگر باز معاویه تازه به حکومت رسیده تا ندای او از سوی برخی، به نام طلاب به گوش برسد که (من برای نماز و روزه با شما نجنگیدم، (ولکن لآمُرَ علیکم) بلکه می خواستم امیر شما باشم)؟ جرم تو چیست؟
ای مصباح تو مجرمی؟!
ما پاسخی تازه داریم تو مجرمی!!
جرم تو آن است که آرمان خمینی و خامنه ای را بر سر دست گرفته ای و پایداری بر آن را سرلوحه مرامت قرار داده ای.
ما با همه وجود هم اکنون و نیز روز قیامت عندالله شهادت داده و خواهیم داد که سخن شما، جز سخن امام خامنه ای در 24 اردیبهشت 92 نیست که فرمود: (معیار اصلى این است که کسانى سر کار بیایند که همتشان بر حفظ عزت و حرکت کشور در جهت هدفهاى انقلاب باشد. آنچه ما در این سالهاى طولانى از خیرات و برکات به دست آوردهایم، به برکت هدفهاى انقلاب بوده است؛ هر جائى که ما کم آوردیم، عقب ماندیم، شکست خوردیم، به خاطر غفلت از هدفهاى انقلاب اسلامى و هدفهاى اسلامى بوده است. کسانى سر کار بیایند که مصداق: «انّ الّذین قالوا ربّنا اللّه ثمّ استقاموا» باشند؛ اهل استقامت، اهل ایستادگى باشند؛ زرهى پولادین از یاد خدا و از توکل به خدا بر تن خودشان بپوشند و وارد میدان شوند)
ای مصباح
جرم تو آن است که با دو دسته سر سازش نداری؛ اول با کسانی که به معنای حقیقی کلمه، الله نمی گویند و لوازم گفتن الله را تا همه عرصه های زندگی فردی، اجتماعی، فرهنگی، سیاسی، اقتصادی، عمرانی، سبک زندگی، تمدنی و ... درک نمی کنند یا بدان پایبند نیستند و دوم با کسانی که تاب و تحملِ استقامت و پایداری حتی تا مواجهه شدید فرهنگی، اقتصادی و سیاسی و .... با استکبار برای دهها و صدها سال را ندارند.
این دو دسته چه بخواهند و چه نخواهند، چه بدانند و چه ندانند، انقلاب اسلامی را بدون ریشه ها و اهدافش فهم و معرفی می کنند. این انقلاب، دیگر انقلابِ خمینی نیست. قطع انقلاب از ریشه ها و اهدافش، خیانتی بزرگ به امام و شهداست و تو مانع آنی. تو حلقه وصلی. تو می گویی انقلاب اسلامی از ایمانِ خالص به خداوند متعال و ولایت معصومین، ریشه گرفته و در پیوندِ ولایی امام و امت تجلی یافته و از مسیر تحقق عدالت، به دنبال تحققِ تمدن اسلامی و عبودیت محض خداوند متعال است و این همه جز با درگیری همیشگی و همه جایی تاریخی با طاغوت های درون و برون ممکن نیست.
جرم تو آن است که به بسیاری آموخته ای اصلح کسی است که مسلح به گفتمان انقلاب اسلامی و ملتزم به لوازم عملی آن است. این یعنی اطاعت محض از امامِ امت و احساس نوکری محض در برابر امتِ امام و در یک کلام نرمش و خضوع در برابر امام و امت و نیز سرسختی و نفوذناپذیری در برابر ویژگان و دشمنانِ امام و امت؛ که با به کارگیری تخصص های لازم، کارآمدی مورد نیاز برای دستیابی به اهداف انقلاب را به ارمغان خواهد آورد.
جرم تو آن است که چنان بصیرتی از خود نشان می دهی که گاه حتی سرداران بصیرت نیز از درک افق والای بصیرتت، عاجز می مانند. بسیارند کسانی که دین را از دنیا و اجتماع و سیاست جدا نمی دانند؛ اما این هنر توست که دین را نه شعاری و زینتی بلکه با اقتدا به خمینی و خامنه ای به صورت محوری وارد عالم سیاست کرده ای. جرم تو آن است که قواعدی دیگر به منطقه حفاظت شده سیاست آورده ای. قواعد تو برای سیاسیون عجیب است. دخالت دادن دین تا این حد که شما دخالت می دهید حتی برای بسیاری از دلسوزان انقلاب نیز درک کردنی نیست.
جرم تو آن است که در مسیر پایداری بصیرانه بر گفتمان انقلاب اسلامی، از هیچ چیز خوفی نداری، اگر آلوده شدگان به چرب و شیرین دنیا، در هیاهوی مغالطات خود، شنیدن بیان و منطق و استدلال محکمت را سخت کنند با جان و آبرو به میدان میایی. جرم تو آن است که فقط به تکلیف عمل می کنی. ما می دانیم که تو تارک دنیایی و اگر نبود دستور و امر الهی، بر خلاف بسیاری، حتی قدم در عالم سیاست و قدرت نمی گذاشتی.
جرم تو آن است که نقش عمار را برای خامنه ای ایفاء می کنی. سپر بلای ولی شده ای و تیرهای دشمن به جای امامت، به تو اصابت می کنند. خوب می دانند: اگر عمار را زدی، تشخیص حقانیتِ ولی، برای عموم مردم و بسیاری از نخبگان سخت و ناممکن می گردد.
ای مصباح تو محکوم به حبسی؟!
به دلیل جرایم متعدد فوق، تو را محکوم به حبس می کنند. حبس در فضای علمی و در حوزه. غافلند از اینکه مصباح، فقط سرمایه ای علمی و فلسفی نیست. بلکه او سرمایه ای اخلاقی و معنوی، فرهنگی و سیاسی و نیز سرمایه ای جهادی است. حبس مصباح در حوزه علم و فلسفه، خدمت به جامعه و اسلام نیست. این چشمه جوشان معارف و ارزشهای ناب اسلامی باید مسیر ناب اسلام را در منجلاب اسلام های ناب آمریکایی یا اسلام های انحرافی یا اسلام های التقاطی یا اسلام های فتنه گر یا اسلام های مخلوط با هواهای نفسانی، روشن کند. مصباح باید در وسط معرکه و میدان باشد. اگر کار دست اینان می بود به امام هم توصیه می کردند که یک شخصیت فقهی و اخلاقی باقی بماند و خود را با ضد ارزش ها درگیر نکند.
ای مصباح
اینان از نتیجه دعای امام عصر (عج) برای احمدی نژاد که تو نقل کرده ای؛ سوال می کنند؛ آیا نمی دانند دعای امام عصر (عج) برای احمدی نژاد، حیاتی دوباره به گفتمان انقلاب اسلامی بخشید و انقلاب را به ریل و مسیر اصلی بازگرداند. البته احمدی نژاد می توانست در این مسیر بماند و مفتخر به این افتخار باشد، اما نماند و نشد.
اگر گفتمان تو نبود، احمدی نژاد انتخاب نمی شد و گفتمان انقلاب اسلامی چنین حیاتی نمی یافت. خراب شدن احمدی نژاد امتحانی بود برای تو و ما و همه. و تو چه خوب امتحان پس دادی. اولین موضع گیری ها در مقابل احمدی نژاد از سوی قوی ترین و راسخ ترین حامی او نمایان شد. این را جز تقوا چه می توان نام نهاد. این کار تو برای بسیاری عجیب است اما اگر قوم گرا و قبیله گرا می بودی، دیگر برایشان عجیب نبود. تو را نمی فهمند، چون مانند آنان حزب گرا و قبیله گرا نیستی. تو را نمی فهمند چون در دفاع از ارزشهای اسلام و انقلاب، جز تکلیف ملاحظه هیچ چیز حتی خودت را نمی کنی؛ نه جسم و جانت را مراقبی؛ نه از آبرویت خوفی داری.
اینان نمی دانند احمدی نژاد 84 در احیای گفتمان انقلاب اسلامی چنان نقشی آفرید که اگر صدها احمدی نژاد 92 پشت در پشت هم قرار گیرند، نخواهند توانست خدمتِ بزرگِ احمدی نژاد 84 را از بین ببرند. احمدی نژاد بت هایی را شکست که دیگر حتی توسط خود او دوباره ساختنی نیستند، احمدی نژاد ارزش هایی را احیاء کرد، که متکی به احمدی نژاد نیست، تا با کم آوردن او، به آنها خللی وارد شود. احمدی نژاد هرگز نخواهد توانست بر خرمنی که خود برای انقلاب فراهم آورده، آتشی بیفکند. این آتش حداکثر خود او و اطرافیانش را فرا خواهد گرفت.
اینان - که به احتمال بسیار قوی، طلبه نیستند و یا اگر هستند به دلیل سخیف و سبک بودنِ اعاهایشان حتی شجاعت آن را ندارند که با ذکر نام خود سخن بگویند - نمی دانند که رای ما به احمدی نژاد 84، رای به احیای گفتمان انقلاب اسلامی و رای ما در سال 88 به او، رای به نماد گفتمان انقلاب اسلامی بود. ما هم به حمایت دیروزمان از احمدی نژاد به دلیل حمایت او از گفتمان انقلاب، افتخار می کنیم؛ هم به رویگردانی امروزمان از او، به دلیل رویگردانی او از گفتمان انقلاب. اگر رای ما در سال 84 به احمدی نژاد نبود، یا در سال 88 به او رای نمی دادیم، امروز در سال 92 به کسی در حد و اندازه احمدی نژاد قانع می بودیم. اما اینک بسیار بالاتر از او را می خواهیم. این است معنای سخن حیکم فرزانه انقلاب که رئیس جمهور بعدی باید نقاط قوتِ رئیس جمهوری فعلی را داشته باشد منهای نقاط ضعفش و این یعنی ارتقاء گفتمان انقلاب اسلامی.
اما قدر شیعه خوب را امام خوب می داند و قدر پیرو خوب را ولی خوب. شما را امام خامنه ای می شناسد. او قدر شما را می داند. «بنده هم به سهم خودم قدر آقای مصباح را میدانم. واقعا میدانم که ایشان در کشور و برای اسلام چه وزنهای هستند و حقا و انصافا ما امروز نظیر ایشان را – حالا به این تعبیر بگوییم – خیلی نادر نظیر آقای مصباح ممکن است وجود داشته باشد با این وزانت علمی و عمق علمی و احاطه و وسعت و با این آگاهی و بینش و صفا، این سه جهت در ایشان جمع است؛ هم علم، هم بصیرت به معنای حقیقی کلمه و هم صفا. این سه تا با هم در وجود ایشان خیلی ارزشمند است. (منزل آیت الله مصباح یزدی 20/11/89)
حمایت ما از مصباح، حمایت از شخص نیست، حمایت از علم و بصیرت به معنای حقیقی کلمه و صفاست.
حمایت از مصباح، حمایت از عمارِ خامنه ای است.
صدها تن از طلاب و فضلای حوزه علمیه
اسامی طلاب: برای مشاهده اسامی کلیک کنید
92/2/31
1:5 ص
بیانیه مومنانه دکتر لنکرانی و اعلام انصراف از کاندیداتوری/
تشکر ویژه از علامه مصباحیزدی/از دکترجلیلی حمایت میکنم/این حمایت برای دفاع یکپارچه از گفتمانانقلاباسلامی است
دکتر کامران باقری لنکرانی با انتشار بیانیهای اخلاقی، مومنانه و فروتنانه، انصراف خود را از کاندیداتوری در انتخابات ریاست جمهوری اعلام کرده و از دکتر جلیلی اعلام حمایت کرد.
به گزارش رجانیوز، دکتر لنکرانی در این بیانیه با تشکر از توجه مردم مومن و انقلابی، دانشجویان و دانشگاهیان، علما و طلاب و خصوصا حضرت علامه مصباح یزدی انصراف خود از کاندیداتوری را اعتقاد به ناصواب بودن رقابت درون گفتمانی با توجه به حضور دکتر جلیلی عنوان کرده است.
در ادامه متن کامل این بیانیه که نسخهای از آن در اختیار رجانیوز قرار گرفت را میخوانید:
بسم الله الرحمن الرحیم
محضر مبارک خواهران و برادران مومن و انقلابی
با تبریک میلاد با سعادت امام جواد علیه السلام و در آستانه طلوع خورشید علوی علیه السلام در خانه ربوبی، با فروتنی و تواضع در برابر عظمت ملت بزرگ ایران به ویژه خانواده های معظم شهدا ، جانبازان و ایثارگران ، اکنون که در آستانه ورود به انتخاباتی حماسی قرار گرفته ایم ، لازم دانستم نکاتی را به محضر شما ، عرضه نمایم.
انقلاب اسلامی میراث گرانسنگ امام المجاهدین و قدوه السالکین خمینی کبیر رضوان الله تعالی علیه و ودیعه ای الهی است و همه ما موظف به حفظ و پاسداشت آن هستیم. انقلاب ما اکنون در مصاف با مستکبران در مرحله ای حساس قرار گرفته است.دشمنان دین خدا تمام توان خود را برای به زانو در آوردن این انقلاب به میدان آورده اند و از هیچ تلاشی در به عقب راندن و مهار این نهضت الهی مضایقه نکرده و نمیکنند. از دشمنی دشمن ، تعجبی نیست.
اما خوش خیالی برخی از دوستان که مشت چدنی را در زیر دستکش مخملین دشمن نمیبینند و با توهم حل منازعات ، سیاست لبخند را توصیه میکنند ویا دیگرانی که چسبندگی به قدرت تحلیل هایشان را به انحراف کشانده و یا کسانی که درگیر و دار انانیت ، بیراهه را به جای مسیر اصلی گرفته اند ویا آنانی که حزب گرایی را به جای اصولگرایی واقعی مبنا قرار داده اند، جای تعجب دارد که در این کشمکش حق و باطل ، به جای منافع ملی و مصلحت نظام ، جور چین دشمن را تکمیل میکنند و در جستجوی قدرت ، هر کاری را مجاز میشمرند .
در چنین شرایطی بصیرت ، درک صحیح از شرایطی که در آن به سر میبریم ، از خود گذشتگی ، اعتماد به مردم و رهبری الهی این انقلاب و از همه بالاتر ایمان به خدا ، بالاترین سرمایه های ما هستند.
موسم کنونی ، موسم لجاجت ، تصمیم گیری های فردی ، بی توجهی به مصالح کشور و بی اعتنایی به وظیفه همگانی در دفاع از این نظام مقدس نیست ، ولو این اهمال ها به خیال عمل به تکلیف و با پوشش ادای دین به وطن باشد.
همه ما موظفیم همصدا و همگام در برابر فتنه آفرینی فتنه گران و انحراف منحرفان قیام کنیم و نگذاریم این انقلاب برخلاف وصیت امام رضوان اله تعالی علیه به دست نااهلان و نامردمان بیفتد.قبلا هم گفته بودم حضور من در این انتخابات گفتمانی است و رقابت درون گفتمان انقلاب اسلامی را نا صواب میدانم. برهمین اساس ضمن تشکر از همه عزیزانی که در سراسر کشور نسبت به این جانب ابراز محبت و بزرگواری نموده اند به خصوص دانشگاهیان ، نخبگان ، خانواده های معظم شهدا و ایثارگران ، علمای اعلام و به ویژه حضرت علامه آیه الله مصباح یزدی دامت برکاته ، با توجه به حضور قطعی برادر انقلابی و مومن جناب آقای دکتر جلیلی ، با کسب نظرمشورتی از جبهه پایداری انقلاب اسلامی ، برای دفاع از گفتمان امید ، عدالت و استقامت ،این جانب با انصراف از داوطلبی در این دوره از انتخابات ریاست جمهوری ، حمایت خود را از جناب آقای دکتر جلیلی اعلام میدارم. این حمایت برای دفاع یک پارچه از گفتمان انقلاب اسلامی است و به ایشان دعا میکنم تا انشالله همواره در همین خط اصیل در تمسک به اسلام ناب محمدی صلی الله علیه و آله ، با رهبری ولی امر مسلمین جهان حضرت آیه الله العظمی امام خامنه ای ادام الله ظله العالی و همراه با روحانیت متعهد دامت برکاتهم باقی بمانند و بتوانند خدمتگزار خوبی برای این مردم مومن و نجیب باشند.
وما توفیقی الا بالله علیه توکلت و الیه انیب
دکتر کامران باقری لنکرانی
92/2/30
1:17 ص
گزارش عملکرد دکتر لنکرانی در وزارت بهداشت دولت نهم، منتشر شده در سایت رسمی وزارت بهداشت را در اینجا بخوانید
تلاش وزارت بهداشت دولت نهم در طی سا لهای1384 الی 1388 در راستای ارتقای سلامت و ایجاد شرایط لازم برای دسترسی عادلانه و فراگیرآحاد ملت به خدمات بهداشتی درمانی مناسب، قابل توجه بوده است.
به گزارش سایت حامیان مردمی دکتر باقری لنکرانی، با شروع دولت نهم «طرح پزشک خانواده » به طور ویژه بسط و گسترش یافت. تعداد پزشکان و ماماهای طرح پزشک خانواده نسبت به سال 84 ، به ترتیب 4/ 4 و 24 برابر شده است. بهبود مطلوب شاخص های بهداشتی از نتایج موثر گسترش طرح پزشک خانواده است.
در بخش بهداشت گام های موثری برای کنترل، ریشه کنی و حذف بیمار ی های واگیر و غیرواگیر صورت گرفت و موفقیت چشم گیری در این زمینه کسب شده است که دریافت گواهی حذف تراخم از سوی سازمان جهانی بهداشت از این جمله است. در طی این مدت صدها خانه بهداشت، مرکز بهداشتی درمانی شهری و روستایی و آزمایشگاه در کشور مورد بهره برداری قرار گرفت.
در بخش درمان موفقیت های بزرگی حاصل شد که ترمیم ضایعات نخاعی و تولید رده سلو لهای بنیادی از بزرگترین آنه است. با ساماندهی شبکه اورژانس کشور، تعداد پایگاه های اورژانس شهری و جاده ای از افزایش چشم گیری برخوردار شد. هم چنین زمان رسیدن آمبولانس بر بالین بیماران نیز کاهش یافته است.
گسترش درما نهای تخصصی و فوق تخصصی، پیوند اعضاء و پزشکی هسته ای نیز در کشور از رشد مطلوبی برخوردار شده و در این زمینه نیز پیشرفت های خوبی حاصل شده است.
در راستای تحقق اهداف ماده 90 و 91 قانون برنامه چهارم توسعه مبنی بر کاهش هزینه پرداختی از جیب مردم و تعمیم عدالت در بهر همندی از خدمات درمانی برای روستائیان و عشایر، اقدامات موثری صورت گرفت.
در بخش تولید دارو در کشور موفقیت های چش مگیری حاصل شده است. تولید داروی مقابله با ایدز با عنوان IMOD تولید داروی درمان زخم پای دیابتی با عنوان Angipars و تولید داروی دفراسیروکس برای درمان کم خونی بیماران تالاسمی برای نخستین بار در جهان از جمله بزر گترین این دستاوردها است. که موجب شد 97 % داروی مورد نیاز کشور در داخل تولید شود و در حالی که تدارک دارو و مواد اولیه دارویی از خارج از کشور با مشکلات عدیده بین الملل و داخلی رو به رو است، آمار کمبود دارویی در کشور طی سال گذشته نسبت به سا لهای پیش کاهش قابل توجهی نیز داشته است. از طرفی با تلاش دولت نهم صادرات فرآور ههای دارویی در طی این مدت بالغ بر 265 میلیون دلار بوده است. در زمینه دسترسی مردم به داروخانه ها در این مدت 1554 داروخانه در سطح کشور ایجاد شده و بدین ترتیب هدف برنامه دولت در این زمینه محقق شده است. همچنین در طی فعالیت دولت نهم رشد چشم گیری در تولید تجهیزات پزشکی به وجود آمد، و رو شهای کنترل کیفی براساس استانداردهای روز جهانی تغییر یافت.
در بخش آموزش پزشکی به گسترش کمّی و کیفی مراکز آموزشی توجه شده است. در طی سا لهای 88 – 84 مجوز تأسیس چند دانشکده و آموزشکده علوم پزشکی صادر شد و چندین رشته دکترای تخصصی پزشکی PhD و رشته کارشناسی ارشد پزشکی ایجاد شد و ظرفیت پذیرش دانشجو در این دو مقطع و هم چنین ظرفیت پذیرش دستیار سیمای سلامت گزارش عملکرد وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در دولت نهم ویرایش دوم تخصصی و فوق تخصصی نیز افزایش داده شد. در کنار رشد کمّی، ارتقای کیفیت آموزش پزشکی نیز مورد توجه قرار گرفت. در این مدت طرح بومی گزینی دانشجو در برخی رشته ها، پذیرش دانشجویان ممتاز به مقاطع بالاتر بدون شرکت در آزمون ورودی و راه اندازی تله کنفرانس و تله مدیسین در دانشگاه های علوم پزشکی و آموزش مجازی از راه دور اجراشده است. همچنین واحدهای مدیریت کیفیت مراکز آموزشی در دانشگا هها ایجاد شده است. به منظور کاهش روند مهاجرت برای تحصیل در رشت ههای علوم پزشکی به خارج از کشور 12 واحد بی نالمللی دانشگا ههای علوم پزشکی تأسیس شد و پذیرش دانشجو در رشته های مرتبط آغاز شده است. همزمان با توجه به کیفیت آموزش پزشکی فعالیت های نسبتاً مطلوبی در زمینه تحقیقات و فنآوری پزشکی نیز صورت گرفته است.
در حوزه توسعه مدیریت و منابع نیز گا مهای موثری در زمینه های توجه به نیروی انسانی بهداشت و درمان، امور عمرانی، اصلاح ساختار و چابک سازی سیستم و… برداشته شد. همچنین برای اجرای صحیح و مبتنی بر برنامه های علمی وزارت متبوع، پروژه «اصلاح نظام سلامت » با هدف ایجاد سلسله ای از تغییرات هدفمند مستمر برای بهبود کارایی وبرقراری عدالت در برخورداری مردم از خدمات بهداشتی درمانی، محافظت مردم در برابر خطرات ناشی از بار بیماری ها، اصلاح نظام پرداخت و … اجرا شده است.
در این مجموعه به طور خلاصه به بخشی از فعالیت ها و دستاوردهای وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در طی 4 سال اخیر اشاره می شود. لازم به ذکر است این مجموعه به استناد آخرین مطالب ارسالی و اطلاعات مورد تا یید حوزه های معاونت های وزارت متبوع تهیه شده امید است این مجموعه مورد استفاده شما عزیزان قرار گیرد.
+برای دریافت کتابچه گزارش عملکرد وزارت بهداشت دکتر باقری لنکرانی، منتشر شده توسط اداره کل روابط عمومی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی، کلیک کنید.
این وبسایت در جهت حمایت از نامزد ولایت مدار و ارزشی جبهه پایداری ایجاد شده. در این وبلاگ به صورت روزانه آخرین و جدیدترین اخبار و اطلاعات درباره این نامزد محترم ارائه خواهد گردید. * تا دولت ولایی، یک یاعلی تمام است. ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ زندگینامه دکتر کامران باقری لنکرانی : کامران باقری لنکرانی متولد 1344 در تهران و متاهل است. او سه فرزند دارد. وی دارای مدرک فوق تخصصی گوارش و کبد است کامران باقری لنکرانی در دولت نهم و کابینه اول احمدی نژاد وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی است. سوابق تحصیلی 1- دکترای عمومی دانشگاه شیراز 1368 2- فوق تخصص گوارش و کبد شیراز 1375 سوابق اشتغال 1- معاون آموزشی گروه داخلی دانشگاه علوم پزشکی شیراز 2- رییس بیمارستان نمازی شیراز 3- معاون پشتیبانی دانشگاه علوم پزشکی شیراز 4- مدیر گروه داخلی دانشگاه علوم پزشکی شیراز 5- وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی فعالیتهای علمی، سیاسی، اجتماعی و فرهنگی 1- استادیار گروه داخلی از سال 1371 تا 1380 2- دانشیار گروه داخلی از سال 1380 تاکنون 3- عضویت در انجمن بین المللی پیوند کب، انجمن آمریکایی متخصصین گوارش، انجمن متخصصین گوارش و کبد ایران 4- انتشار دو کتاب و مشارکت در تألیف دو کتاب دیگر 5- چاپ 22 مقاله پژوهشی به زبان انگلیسی و 4 مقاله پژوهشی خارجی در مجلات علمی پزشکی داخلی و بین المللی 6- تأسیس و سردبیری مجله الکترونیک پزشکی شیراز سال 1379 ( اولین مجله الکترونیکی پزشکی جمهوری اسلامی ایران) 7- ارائه مقالات پزشکی در شش کنگره خارج از کشور و تعداد زیادی از کنگره های داخلی 8- عضویت در هیئتهای ممتحن امتحانات دانشنامه فوق تخصصی گوارش و کبد، تخصصی اورژانس، پذیرش دستیار، امتحان جامع کارورزی،گواهینامه تخصصی داخلی 9- عضویت در کمیته اخلاق پزشکی دانشگاه علوم پزشکی ش 10-و امروز افتخار میکند که سخنگوی جبهه مردمی جبهه پایداری است