92/2/27
11:1 ع
دکتر لنکرانی:خط قرمزی پررنگ با جریان انحرافی داریم / پایداری تکلیفمحور است نه سیاسینگر
کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری گفت: جبهه پایداری به هیچ وجه با جریان موجود در حاشیه دولت ائتلاف نخواهد کرد، چراکه خط قرمزی پررنگ میان ما و آنها وجود دارد.
کامران باقریلنکرانی در گفتوگو با خبرنگاران اظهار کرد: در صورت پیروزی در انتخابات از نیروهای کارآمد استانی در کابینه استفاده خواهیم کرد.
عضو جبهه پایداری افزود: کار خوبی را دولت نهم آغاز کرد و ما هم بنا را بر این گذاشتهایم که در صورت موفقیت از همه نیروهای کارآمد در کشور استفاده کنیم و بر همین اساس ملاکهایی همچون ایمان، کارآمدی و نوآوری را ملاک عمل برای چنین انتخابی گذاشتهایم.
کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری در پاسخ به این سئوال که به جز آیتالله مصباح که پدر معنوی جبهه پایداری محسوب میشود، آیا نظر جامعتین هم برای شما در انتخابات آینده مهم است یا خیر، عنوان کرد: ما با یک نگاه گفتمانی وارد انتخابات شدهایم و به هیچ روی به نگاه شخصیتی توجهی نداریم و با کاندیداهایی به ائتلاف و اتحاد احتمالی خواهیم رسید که تکلیف خود را با خط سازش و همچنین خط مقاومت مشخص کنند.
وی، جبهه پایداری را دارای یک هویت دانست و اذعان داشت: همه تصمیمات این شورا از خروجی دو کانال شورای مرکزی و شورای فقاهتی گذر خواهند کرد و تصمیمی که در شورای مرکزی گرفته میشود پس از تصویب در شورای فقاهتی لازمالاجرا خواهد بود.
کاندیدای جبهه پایداری برای انتخابات یازدهم ریاستجمهوری در توضیح دیدگاه و رویکرد این جریان سیاسی حاضر در صحنه انتخابات تصریح کرد: جبهه پایداری براساس حجت شرعی و همین مبنا در عرصه سیاسی حضور پیدا کرده و براساس ظن و گمان تصمیمگیری نمیکند.
وی، تکلیفمحوری را از دیگر اصول پذیرفته شده این جبهه در اوضاع و احوالات سیاسی دانست و یادآور شد: با سلیقه سیاسی به انتخابات نگاه نمیکنیم و بین تکلیف شرعی و خوشامد این و آن تفاوت قائل هستیم.
باقریلنکرانی خود را در مقامی ندانست که بخواهد در مورد رد صلاحیتها سخن بگوید و در همین زمینه بیان کرد: اظهارنظرهای کنونی خارج از چارچوب قانونی است، اما مطمئن هستیم که شورای نگهبان همانند گذشته و با تمسک به قانون و براساس رعایت ضوابط، نیروهای خودی و داخل چارچوب انقلاب و نظام را تأیید خواهد کرد.
کاندیدای اختصاصی جبهه پایداری در ارتباط با نوع و نحوه برخورد جبهه پایداری در انتخابات پیشرو با جریان انحرافی اینگونه گفت که هیچ تعاملی با جریانی که در حاشیه دولت قرار دارد، نداریم و خط قرمز پررنگی میان ما و آنها وجود دارد.
منبع: سایت اصلحیت
92/2/27
6:46 ع
92/2/27
6:40 ع
پوستر: کدام کاندیداها می توانند گفتمان مقاومت را در انتخابات پرچمداری کنند؟
در حالی که هاشمی رفسنجانی به عنوان نماد کاندیدای "گفتمان سازش" در عرصه انتخابات 92 حاضر شده است، گفتمان انقلاب اسلامی با محوریت "مقاومت"؛ با دو کاندیدای سوم تیری به عرصه آمده است تا در نهایت با حضور یکی از آنها در صحنه، گفتمان سوم تیر امتداد یابد.
در همین رابطه روز یکشنبه دکتر لنکرانی برای چندمین بار طی روزهای اخیر، این بار در مدرسه معصومیه قم گفت:
" با برخی دوستان از جمله دکتر جلیلی رقابت گفتمانی نداریم و تمام تلاشمان را میکنیم تا در 24 خرداد یک نفر را به عنوان نماینده گفتمان انقلاب معرفی کنیم."
92/2/27
3:19 ص
92/2/27
12:4 ص
حجت الاسلام سقای بی ریا؛ مشاور رییس جمهور در امور روحانیت دولت نهم
آیت الله مصباح فرمودند آقای لنکرانی حزب اللهی به تمام معنا است
من از همان دولت نهم که مسائل حاشیه ای دولت دهم هم پیش نیامده بود، دغدغه ام این بود که بعد از هشت سال چه باید کرد؟ ذهن خود من معطوف بود به آقای لنکرانی. یعنی احساس می کردم ایشان می توانند از لحاظ پر کاری و تلاش و تقوا، آن جای خالی را پر کند.
حجت الاسلام والمسلمین سقای بی ریا، مشاور رئیس جمهور در امور روحانیت در دولت نهم، در گفت و گو باصابرنیوز به ذکر خاطره ای از آیت الله مصباح، پیرامون دکتر لنکرانی پرداخت. وی اظهار داشت: سال دوم یا سوم دولت نهم بود که خدمت آیت الله مصباح بودیم. در آن مجلس صحبت از وزرای دولت بود. بنده صحبتی درباره آقای لنکرانی کردم مبنی بر این که وی در هیأت دولت خیلی با برنامه و با منطق است. همیشه در مقابل سؤالات، جواب دارد. همچنین گفتم ایشان اهل طراحی برنامه د و مدیریت قوی دارد و در مقایسه با بعضی دیگر از وزرا که به اشخاص دیگر برای بیان برنامه هاشان اتکا دارند، ایشان اینگونه نیست. آیت الله مصباح آنجا فرمودند که آقای لنکرانی حزب الهی به تمام معنا است.
بی ریا با اشاره به دغدغه هایی که در دولت نهم برای برخی افراد کابینه درمورد ادامه گفتمان انقلاب در دولت های آینده ایجاد شده بود، افزود: من از همان دولت نهم که مسائل حاشیه ای دولت دهم هم پیش نیامده بود، دغدغه ام این بود که بعد از هشت سال چه باید کرد؟ ذهن خود من معطوف بود به آقای لنکرانی. یعنی احساس می کردم ایشان می توانند از لحاظ پر کاری و تلاش و تقوا، آن جای خالی را پر کند. الآن خوشبختانه شاهد هستیم آقای لنکرانی به عنوان اصلح مطرح شده اند. ما طی تعاملی که با هیأت دولت داشتیم، دیدیم کسانی که در این دولت کنار گذاشته شده اند هم همین حس را نسبت به دکتر لنکرانی داشتند و ایشان را آدم برجسته، قوی، اجرایی و حزب الهی می دانستند.
وی افزود: آیت الله مصباح از سال 69 آقای لنکرانی را می شناختند و آن زمان، سن ایشان شاید اقتضا نمی کرد که مطرح شوند.
بی ریا سپس به تشریح توانمندی های لنکرانی پرداخت و تصریح کرد: در این عرصه با توجه به تجربیاتی که ایشان دارند، یک فرد آب دیده و آماده بکارگیری، یک جوان با انگیزه، مومن، پاکدست، خوش فکر و دارای منطق قوی هستند که انشاءالله می توانند سکان ریاست جمهوری را به دست بگیرند. ما همه ی ابعاد و ویژگی های ایشان را که بررسی کردیم، ولایتمداری ایشان در راس دین داری ایشان محرز است. اما نقطه قوتی که ایشان در کارش دارد، مدیریت قوی است، یعنی مدیریتی که نه تنها رده های پایین را در کار دخیل می کند بلکه می تواند آنها را ارتقا بدهد و در تجارب گذشته مدیریتی این کار را می کردند. به اذعان آن هایی که با ایشان کار می کردند و مدیر ایشان بودند، ایشان آدمی است که با همکاران خودش طوری برخورد می کند که موجب سازندگی و ارتقاء آن ها به بالا ترین درجه های مدیریتی می شود.
این وبسایت در جهت حمایت از نامزد ولایت مدار و ارزشی جبهه پایداری ایجاد شده. در این وبلاگ به صورت روزانه آخرین و جدیدترین اخبار و اطلاعات درباره این نامزد محترم ارائه خواهد گردید. * تا دولت ولایی، یک یاعلی تمام است. ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ زندگینامه دکتر کامران باقری لنکرانی : کامران باقری لنکرانی متولد 1344 در تهران و متاهل است. او سه فرزند دارد. وی دارای مدرک فوق تخصصی گوارش و کبد است کامران باقری لنکرانی در دولت نهم و کابینه اول احمدی نژاد وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی است. سوابق تحصیلی 1- دکترای عمومی دانشگاه شیراز 1368 2- فوق تخصص گوارش و کبد شیراز 1375 سوابق اشتغال 1- معاون آموزشی گروه داخلی دانشگاه علوم پزشکی شیراز 2- رییس بیمارستان نمازی شیراز 3- معاون پشتیبانی دانشگاه علوم پزشکی شیراز 4- مدیر گروه داخلی دانشگاه علوم پزشکی شیراز 5- وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی فعالیتهای علمی، سیاسی، اجتماعی و فرهنگی 1- استادیار گروه داخلی از سال 1371 تا 1380 2- دانشیار گروه داخلی از سال 1380 تاکنون 3- عضویت در انجمن بین المللی پیوند کب، انجمن آمریکایی متخصصین گوارش، انجمن متخصصین گوارش و کبد ایران 4- انتشار دو کتاب و مشارکت در تألیف دو کتاب دیگر 5- چاپ 22 مقاله پژوهشی به زبان انگلیسی و 4 مقاله پژوهشی خارجی در مجلات علمی پزشکی داخلی و بین المللی 6- تأسیس و سردبیری مجله الکترونیک پزشکی شیراز سال 1379 ( اولین مجله الکترونیکی پزشکی جمهوری اسلامی ایران) 7- ارائه مقالات پزشکی در شش کنگره خارج از کشور و تعداد زیادی از کنگره های داخلی 8- عضویت در هیئتهای ممتحن امتحانات دانشنامه فوق تخصصی گوارش و کبد، تخصصی اورژانس، پذیرش دستیار، امتحان جامع کارورزی،گواهینامه تخصصی داخلی 9- عضویت در کمیته اخلاق پزشکی دانشگاه علوم پزشکی ش 10-و امروز افتخار میکند که سخنگوی جبهه مردمی جبهه پایداری است