92/2/15
3:38 ص
92/2/15
3:31 ص
دکترنیلی، استادتمام دانشگاه شیراز در پاسخ به تخریب های اخیر مطرح کرد
دکترلنکرانی بر اساس شاخص های بین المللی علم سنجی scopus پروفسور و یا همان استاد تمام است
دکتر حسن نیلی احمدآبادی استاد تمام دانشگاه شیراز و از برجستگان علمی کشور محسوب می شود. او هم اکنون عضو هیئت ممیزه دانشگاه شیراز می باشد، یکی از وظایف هیئت ممیزه تعیین سطح علمی دانشگاهی از قبیل مربی، استادیار، دانشیار و استادتمامی یاهمان پروفسوری می باشد. آقای دکتر نیلی در گفتگو با صابرنیوز به توصیف جایگاه علمی دکتر باقری لنکرانی و علت تخریب های اخیر صورت گرفته علیه وی پرداخته است:
سوال: اخیرا بعضی سایت های خاص که برای اثبات خود، چاره ای جز تخریب جریان انقلابی کشور نمی بینند، با شکل های مختلف در خصوص عنوان علمی استاد تمامی یا همان پرفسوری دکتر کامران باقری لنکرانی تشکیک کرده اند، حضرتعالی به عنوان پرفسور و استاد تمامی که عضو هیات ممیزه یکی از دانشگاههای معتبر کشور می باشید، نظر خود را در این مورد بیان کنید.
این عارضه معمولا در بین کسانی که بیشتر از زاویه سیاسی و یا نگاه سیاست زده، با این عناوین آشنا شده اند و به درستی با این عناوین علمی و فرآیند حصول به آنها را نمی دانند، شایع است. نباید به این افراد سخت گرفت! برخوردهای مغرضانه ی رسانه ای و سیاسی را نبایستی با ارزیابی های علمی مخلوط نمود.
یکی از نقاط قوت نظام دانشگاهی کشور که زیر نظر وزارت علوم و وزارت بهداشت قرار دارند، اجرای سخت گیرانه ضوابط و مقرراتی است که در زمینه بکار گیری عناوین دانشگاهی صورت می گیرد. مسئول ارزیابی علمی اعضای هیات علمی دانشگاهها، هیات ممیزه آن دانشگاه (در دانشگاههای بزرگ) می باشد. در دانشگاههای متوسط و کوچک، هیات ممیزه مرکزی وزارت مربوطه وظیفه ارزیابی علمی اعضاء هیات علمی را بر عهده دارد. انتخاب اعضاء هیات ممیزه نیز بر اساس سوابق علمی بر طبق آئین نامه مربوطه وزارتی صورت می گیرد.
عناوین علمی دانشگاهی از مربی یا instructor (دارای مدرک فوق لیسانس)، استاد یار یا Assistant professor، (دارای مدرک دکتری)، دانشیار یا Associate professor(دارای مدرک دکتری و کسب حداقل امتیاز علمی پژوهشی لازم طبق آئین نامه ارتقاء)، و استاد تمام یا Professor (بالاترین درجه علمی دانشگاهی و کسب امتیازات علمی پژوهشی و سایر صلاحیت های لازم، طبق آئین نامه ارتقاء) تشکیل شده است.
ارتقاء از یک مرتبه علمی به مرتبه علمی دیگر تابع مقررات دشوار و مستلزم برخورداری از توانمندی های علمی و صلاحیت های عمومی بر اساس آئین نامه ارتقاء اعضاء هیات علمی می باشد. ملاک صلاحیت های علمی اعضاء هیات علمی علاوه بر ارزیابی هایی که بر اساس فعالیت های آموزشی و پژوهشی فرد صورت می گیرد، مبتنی است بر چاپ مقالات معتبر علمی در مجلات بین المللی ISI, ISC می باشد.
دکتر لنکرانی از دانشمندانی است که توانسته است در جوانی و کوتاه ترین زمان، بالاترین مدارج علمی (استاد تمام ویا به عبارتی Professor) را با موفقیت پشت سر بگذارد. و این بر اساس ملاک های ارائه شده توسط مراکز علم سنجی جهانی به خوبی برای همه قابل دسترسی است. ایشان دارای مقالات بین المللی پر استناد زیادی در مجلات ISI می باشند. دکتر لنکرانی بر اساس شاخص های علم سنجی بین المللی در سایت Scopus یکی از دانشمندان جوان کشور با رتبه استاد تمامی (پروفسور) می باشد و این عنوان را سالها پیش کسب نموده اند و مطلب جدیدی نیست.
البته برای کسانی که موفق به کسب یک مدرک ساده از مراکز معتبر علمی نشده اند، و یا با مناسباتی! به مدارکی دست یافته اند، دور از انتظار نیست که نتوانند موفقیت دیگران را نیز به خوبی درک نمایند.
البته به دلیل نوع نگاه معرفتی دینی و تواضع ملموس و مثال زدنی پروفسور باقری لنکرانی، کمتر درقید و بند این عناوین بوده و همین مسئله امر را بر برخی مشتبه کرده است! ایشان با وجودی که همیشه با اساتید بزرگوار و دانشجویان علاقمند به کسب علم و آحاد مردم کف جامعه به عناوین مختلف مرتبط بوده، کمتر از این عناوین و القاب مصطلح، استفاده کرده اند. لذا بدیهی است که برای برخی کلیت موضوع مشتبه شده باشد. خوشبختانه سایت های علم سنجی بین المللی امروزه برای همه قابل دسترسی است. بنابر این برخوردهای رسانه ای و سیاسی را نبایستی با ارزیابی های علمی مخلوط نمود. و اینکه یک خبر مربوط به حدود یک دهه قبل توسط برخی سایت ها به عنوان خبر روز با هیجان و آب و تاب مطرح می شود، جای تامل دارد.
منبع: سایت رجانیوز
92/2/15
3:22 ص
کامران باقری لنکرانی
تولد: 1344
زادگاه : تهران , ایران
فعالیتها: سخنگوی جبهه? پایداری
فارغ التحصیل از دانشگاه علوم پزشکی شیراز
جبهه? پایداری انقلاب اسلامی
وزیر بهداشت ایران
از 1384 تا 1388
نماینده مجلس شورای اسلامی
کامران باقری لنکرانی متولد سال 1344 در تهران وزیر بهداشت کابینه اول محمود احمدی نژاد بود. وی مدرک دیپلم خود را از دبیرستان شبانه روزی نمونه توحید شیراز اخذ نمود و مدرک دکترای حرفهای پزشکی خود را در سال 1368 ?از دانشگاه علوم پزشکی شیراز با رتبه? ممتاز دریافت کرد. سپس مدرک تخصص بیماریهای داخلی را در سال 1371 ?از دانشگاه علوم پزشکی شیراز (با رتبه? اول کشور) و مدرک فوق تخصص بیماریهای گوارش و کبد را در سال 1375 ?از دانشگاه علوم پزشکی شیراز دریافت کرد. وی در حال حاضر ریییس مرکز تحقیقات سلامت در دانشگاه علوم پزشکی شیراز میباشد.
1 کارنامه ی تحقیقاتی
طبق پایگاه PUBMED ایشان دارای مقالات مختلفی در زمینه های بیماری های داخلی, عفونی, ارتوپت ,اعصاب و روان ,سیاست گذاری های درمان عمومی در مجلات مختلف داخلی و خارجی می باشند. [2] بیش از نیمی از مقالات ایشان در مجلات داخلی چاپ شده.
2. مسئولیتها
کامران باقری لنکرانی در دوران دانشجویی خود، دبیر جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی شیراز و سپس عضو شورای مرکزی اتحادیه جامعه اسلامی دانشجویان بود. پس از آن به سمت معاونت دانشگاه علوم پزشکی شیراز رسید. همچنین مدتی بعنوان ریاست بیمارستان نمازی شیراز ایفای مسئولیت کرد. با روی کار آمدن دولت محمود احمدی نژاد در سال 1384 ، کامران باقری لنکرانی به عنوان وزیر بهداشت دولت نهم انتخاب شد. اما در دولت دهم، جای خود را به مرضیه وحید دستجردی داد تا اولین زنی باشد که در ایران به مقام وزارت می رسد.
انتخابات ریاست جمهوری
حسین جلالی ، رییس دفتر حضرت آیت الله مصباح یزدی در 24 فروردین ، خبر از نهایی شدن کاندیداتوری باقری لنکرانی به عنوان نامزد جبهه پایداری داد و گفت خبر رسمی این موضوع در روز اول اردیبهشت در تالار وحدت تهران اعلام شد .
92/2/15
2:37 ص
امام خامنه ای: …آقاى لنکرانى خودشان بسیجی اند
زیتون خبر: …و اگر وزرائى که عضو دولتند، با شما همکارى کنند – که یقیناً مىکنند؛ چون هم آقاى زاهدى، هم آقاى لنکرانى خودشان بسیجیند – باید راهش را پیدا کنید.
به گزارش سرویس وبگردی زیتون خبر به نقل از صابر نیوز، در پی معرفی دکتر کامران باقری لنکرانی به عنوان گزینه اصلح جبهه پایداری، این پایگاه از آن رو که وی را گزینه اصلح ریاست جمهوری می داند، تصمیم دارد دیدگاه های بزرگان و نخبگان کشور را درباره شخصیت دکتر لنکرانی و سوابق وی و شاخصه هایی که منجر به اصلح شناخته شدن وی گشته است، به استحضار مخاطبان گرامی برساند.
از این رو به عنوان اولین قسمت از این سلسله مطالب، بیانات حضرت امام خامنه ای (مد ظله) در دیدار اعضای بسیج دانشجویی در سال 86 را به نظر مخاطبان می رسانیم. در این دیدار، امام خامنه ای درباره نحوه کمک بسیجیان دانشجو به دولت نهم به این نکته اشاره می کنند که آقای لنکرانی به علت آنکه خود بسیجی است، در راستای تحقق این کمک رسانی، همکاری خواهد کرد.
امام خامنه ای در این دیدار می فرمایند: «من اول سال در مشهد گفتم؛ دشمن طبق نقشههاى خود، سه هدف را دنبال مىکند. اول: عقب نگه داشتن کشور از لحاظ اقتصادى؛ براى اینکه دولت را – که دولتى مکتبى و وفادار و هوادار ارزشهاى اسلامى است – ناکارآمد و نالایق و بى کفایت جلوه بدهند؛ لذا وضع اقتصادى براى این منظور، طبق نقشههاى دشمن باید عقب بماند. دوم: عقب نگه داشتن علمى؛ براى اینکه آیندهى کشور، جز با نردبانِ علم، ترقى و پیشرفت نخواهد کرد. ملت ایران چارهاى جز این ندارد که از لحاظ علمى بنیهاش را تقویت کند و در علم پیش برود؛ استعدادش را هم خدا داده است. سوم: بر هم زدن اتحاد و انسجامى که بین ملت ایران – یا بین ملت ایران و ملتهاى مسلمان – وجود دارد؛ که آن وقت شعار «اتحاد ملى و انسجام اسلامى» را مطرح کردیم.
شما از لحاظ کمک به کارآمدى دولت، در همهى این سه قسمت مىتوانید فعال باشید. لازم نیست من در این جا فرمولش را بگویم – که بعضى دوستان گفتند یکجانبه است یا دوجانبه است – بروید فرمولش را پیدا کنید. شما بسیج هستید؛ اگر سازماندهى شما، کارآمدى لازم را داشته باشد – که باید داشته باشد – و اگر وزرائى که عضو دولتند، با شما همکارى کنند – که یقیناً مىکنند؛ چون هم آقاى زاهدى، هم آقاى لنکرانى خودشان بسیجیند – باید راهش را پیدا کنید. ببینید چهطور مىشود از دولت و کشور و از این خیل عظیمِ جوان مؤمن و حاضر در میدان و داراى استعداد، در پیشرفتهاى گوناگون کشور استفاده کنید؛ چه در پیشرفتها و تحرکات علمى، چه در کارهاى جهادى و چه در کارهاى اقتصادى.»
روحیه بسیجی آقای لنکرانی را می توان به جرئت یکی از ضروریات برعهده گرفتن سکان اجرایی کشور دانست. این خصیصه علی الخصوص در دولت نهم، همیشه معیاری برای حمایت از رئیس جمهور محسوب می شد که البته در دولت دهم و فاصله گرفتن احمدی نژاد از موازین بسیج و در دام انحرافی ها افتادن، کم کم رنگ باخت و شد آنچه شد.
امیدواریم خداوند متعال آقای لنکرانی را در مشی و مسیر بسیج که همانا مدرسه عشق است -همانگونه که پیر و مراد ما، خمینی روح خدا فرمود- هر روز مستحکم تر از دیروز، پاینده و استوار بدارد.
منبع: سایت زیتون خبر
92/2/15
2:22 ص
مازندنومه:همایش حماسه سیاسی ، گفتمان امام و انقلاب عصر پنج شنبه با حضور کامران باقری لنکرانی-وزیر سابق بهداشت و عضو جبهه پایداری- در مسجد شکوهی ساری برگزار شد.فرازهای مهم اظهارات لنکرانی در پی آمده است:
- عده ای در انتخابات به دنبال این هستند تا ماجرا جویی هایی به وجود بیاورند که حماسه حضور مردم شکل نگیرد .
-برخی به جای اینکه دست به دست هم دهند تا از ظرفیت های کشور برای حل معضلات استفاده کنند، به دنبال نامزدشدن این و آن هستند.
- برخی مسئولان به جای دقت در وظایف خود کارهایی می کنند که در حیطه وظایف آن ها نیست و این خیلی بد است که از ابزاری که برای خدمت دارند، به جای حل معضلات مردم،برای مبارزات انتخاباتی استفاده شود. این مسائل بسیار تلخ است؛ چه آن گروه هایی که در ورزشگاه100هزار نفری اقدام به برگزاری مانور تبلیغاتی می کنند و چه اهدای نشان و مدال به دوستان و یا استیضاح وزیر و معطل کردن کشور ملت ایران.
-دشمن در ترویج انحراف در عقیده ها، از هیچ تلاشی خودداری نکرد و برخی افراد هم در داخل کشور به این انحرافات دامن زدند.
- یکی از این مشکلات ما در حوزه اقتصاد است، اقتصاد کشور مبتنی بر نفت است و برای فروش آن به بیگانگان وابسته هستیم. اگر این وابستگی رابه حداقل برسانیم، می توانیم خواسته های خود را تامین کنیم.
-با اخبار و شواهدی که در دست داریم یک عده به دنبال رای آوردن فردی خاص هستند که همان فرد مورد نظرشان معرفی شود.
- ما مشکلی با کاندیداها نداریم، فقط کسانی که میآیند شفاف باشند، هر کسی در این صحنه میتواند وارد شود. آنچه مورد نگرانی است این است که انسان حرف دلش را نزند و شفاف نباشد.
- بعد از انتخابات یک سری، علیه فتنهگران حرف نزدند، این افتخار نیست که بعد از فتنه برادری بیاید بگوید عید است و کدورتها برطرف شود و در جلسه دیگری بگوید این جنگ، جنگ نهروان بود، این شفافیت نیست.
- روزانه مراجعاتی که به درمانگاه ها دارم، همه مراجعان از اقشار ضعیف هستند.
- مهمترین چیز برای مردم صداقت است. اگر یک عده بخواهند آرای خاکستری را جلب کنند، خیلی اشتباه فکر میکنند.
- متاسفانه برخی افراد که ما پیشینه خوبی از آنها در انتخابات 88 به یاد نداریم اکنون از نامزدهای خاصی حمایت کردهاند، اگر خودشان هم نامزد نشوند اما صحنه گردان هستند که باید تلاش کنیم در صحنهگردانی دیگران دچار تردید نشویم.
-خیلیها میدانند حزباللهیها به تکنوکراتها رای نمیدهند. نگاه بعضیها به کابینه، نگاه شرکت سهامی است ما این نگاه را به کل غلط میدانیم.
- وزیری که به عنوان نماینده گروه و دسته سیاسی بیاید به جای اینکه منافع مردم را پیگیری گند به دنبال منافع حزب و گروه خود است.
-یکی از تغییرات خوبی که در دولت نهم اتفاق افتاد حلقه مدیریتی که از یک جمع خارج نمیشد، شکسته شد.دولت اصلاحات و سازندگی درون این حلقه مدیریتی بودند.به دنبال این هستیم در دولت یازدهم این حلقه را وسیعتر کنیم.
منبع: سایت مازندومه
این وبسایت در جهت حمایت از نامزد ولایت مدار و ارزشی جبهه پایداری ایجاد شده. در این وبلاگ به صورت روزانه آخرین و جدیدترین اخبار و اطلاعات درباره این نامزد محترم ارائه خواهد گردید. * تا دولت ولایی، یک یاعلی تمام است. ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ زندگینامه دکتر کامران باقری لنکرانی : کامران باقری لنکرانی متولد 1344 در تهران و متاهل است. او سه فرزند دارد. وی دارای مدرک فوق تخصصی گوارش و کبد است کامران باقری لنکرانی در دولت نهم و کابینه اول احمدی نژاد وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی است. سوابق تحصیلی 1- دکترای عمومی دانشگاه شیراز 1368 2- فوق تخصص گوارش و کبد شیراز 1375 سوابق اشتغال 1- معاون آموزشی گروه داخلی دانشگاه علوم پزشکی شیراز 2- رییس بیمارستان نمازی شیراز 3- معاون پشتیبانی دانشگاه علوم پزشکی شیراز 4- مدیر گروه داخلی دانشگاه علوم پزشکی شیراز 5- وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی فعالیتهای علمی، سیاسی، اجتماعی و فرهنگی 1- استادیار گروه داخلی از سال 1371 تا 1380 2- دانشیار گروه داخلی از سال 1380 تاکنون 3- عضویت در انجمن بین المللی پیوند کب، انجمن آمریکایی متخصصین گوارش، انجمن متخصصین گوارش و کبد ایران 4- انتشار دو کتاب و مشارکت در تألیف دو کتاب دیگر 5- چاپ 22 مقاله پژوهشی به زبان انگلیسی و 4 مقاله پژوهشی خارجی در مجلات علمی پزشکی داخلی و بین المللی 6- تأسیس و سردبیری مجله الکترونیک پزشکی شیراز سال 1379 ( اولین مجله الکترونیکی پزشکی جمهوری اسلامی ایران) 7- ارائه مقالات پزشکی در شش کنگره خارج از کشور و تعداد زیادی از کنگره های داخلی 8- عضویت در هیئتهای ممتحن امتحانات دانشنامه فوق تخصصی گوارش و کبد، تخصصی اورژانس، پذیرش دستیار، امتحان جامع کارورزی،گواهینامه تخصصی داخلی 9- عضویت در کمیته اخلاق پزشکی دانشگاه علوم پزشکی ش 10-و امروز افتخار میکند که سخنگوی جبهه مردمی جبهه پایداری است