92/2/30
1:17 ص
گزارش عملکرد دکتر لنکرانی در وزارت بهداشت دولت نهم، منتشر شده در سایت رسمی وزارت بهداشت را در اینجا بخوانید
تلاش وزارت بهداشت دولت نهم در طی سا لهای1384 الی 1388 در راستای ارتقای سلامت و ایجاد شرایط لازم برای دسترسی عادلانه و فراگیرآحاد ملت به خدمات بهداشتی درمانی مناسب، قابل توجه بوده است.
به گزارش سایت حامیان مردمی دکتر باقری لنکرانی، با شروع دولت نهم «طرح پزشک خانواده » به طور ویژه بسط و گسترش یافت. تعداد پزشکان و ماماهای طرح پزشک خانواده نسبت به سال 84 ، به ترتیب 4/ 4 و 24 برابر شده است. بهبود مطلوب شاخص های بهداشتی از نتایج موثر گسترش طرح پزشک خانواده است.
در بخش بهداشت گام های موثری برای کنترل، ریشه کنی و حذف بیمار ی های واگیر و غیرواگیر صورت گرفت و موفقیت چشم گیری در این زمینه کسب شده است که دریافت گواهی حذف تراخم از سوی سازمان جهانی بهداشت از این جمله است. در طی این مدت صدها خانه بهداشت، مرکز بهداشتی درمانی شهری و روستایی و آزمایشگاه در کشور مورد بهره برداری قرار گرفت.
در بخش درمان موفقیت های بزرگی حاصل شد که ترمیم ضایعات نخاعی و تولید رده سلو لهای بنیادی از بزرگترین آنه است. با ساماندهی شبکه اورژانس کشور، تعداد پایگاه های اورژانس شهری و جاده ای از افزایش چشم گیری برخوردار شد. هم چنین زمان رسیدن آمبولانس بر بالین بیماران نیز کاهش یافته است.
گسترش درما نهای تخصصی و فوق تخصصی، پیوند اعضاء و پزشکی هسته ای نیز در کشور از رشد مطلوبی برخوردار شده و در این زمینه نیز پیشرفت های خوبی حاصل شده است.
در راستای تحقق اهداف ماده 90 و 91 قانون برنامه چهارم توسعه مبنی بر کاهش هزینه پرداختی از جیب مردم و تعمیم عدالت در بهر همندی از خدمات درمانی برای روستائیان و عشایر، اقدامات موثری صورت گرفت.
در بخش تولید دارو در کشور موفقیت های چش مگیری حاصل شده است. تولید داروی مقابله با ایدز با عنوان IMOD تولید داروی درمان زخم پای دیابتی با عنوان Angipars و تولید داروی دفراسیروکس برای درمان کم خونی بیماران تالاسمی برای نخستین بار در جهان از جمله بزر گترین این دستاوردها است. که موجب شد 97 % داروی مورد نیاز کشور در داخل تولید شود و در حالی که تدارک دارو و مواد اولیه دارویی از خارج از کشور با مشکلات عدیده بین الملل و داخلی رو به رو است، آمار کمبود دارویی در کشور طی سال گذشته نسبت به سا لهای پیش کاهش قابل توجهی نیز داشته است. از طرفی با تلاش دولت نهم صادرات فرآور ههای دارویی در طی این مدت بالغ بر 265 میلیون دلار بوده است. در زمینه دسترسی مردم به داروخانه ها در این مدت 1554 داروخانه در سطح کشور ایجاد شده و بدین ترتیب هدف برنامه دولت در این زمینه محقق شده است. همچنین در طی فعالیت دولت نهم رشد چشم گیری در تولید تجهیزات پزشکی به وجود آمد، و رو شهای کنترل کیفی براساس استانداردهای روز جهانی تغییر یافت.
در بخش آموزش پزشکی به گسترش کمّی و کیفی مراکز آموزشی توجه شده است. در طی سا لهای 88 – 84 مجوز تأسیس چند دانشکده و آموزشکده علوم پزشکی صادر شد و چندین رشته دکترای تخصصی پزشکی PhD و رشته کارشناسی ارشد پزشکی ایجاد شد و ظرفیت پذیرش دانشجو در این دو مقطع و هم چنین ظرفیت پذیرش دستیار سیمای سلامت گزارش عملکرد وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در دولت نهم ویرایش دوم تخصصی و فوق تخصصی نیز افزایش داده شد. در کنار رشد کمّی، ارتقای کیفیت آموزش پزشکی نیز مورد توجه قرار گرفت. در این مدت طرح بومی گزینی دانشجو در برخی رشته ها، پذیرش دانشجویان ممتاز به مقاطع بالاتر بدون شرکت در آزمون ورودی و راه اندازی تله کنفرانس و تله مدیسین در دانشگاه های علوم پزشکی و آموزش مجازی از راه دور اجراشده است. همچنین واحدهای مدیریت کیفیت مراکز آموزشی در دانشگا هها ایجاد شده است. به منظور کاهش روند مهاجرت برای تحصیل در رشت ههای علوم پزشکی به خارج از کشور 12 واحد بی نالمللی دانشگا ههای علوم پزشکی تأسیس شد و پذیرش دانشجو در رشته های مرتبط آغاز شده است. همزمان با توجه به کیفیت آموزش پزشکی فعالیت های نسبتاً مطلوبی در زمینه تحقیقات و فنآوری پزشکی نیز صورت گرفته است.
در حوزه توسعه مدیریت و منابع نیز گا مهای موثری در زمینه های توجه به نیروی انسانی بهداشت و درمان، امور عمرانی، اصلاح ساختار و چابک سازی سیستم و… برداشته شد. همچنین برای اجرای صحیح و مبتنی بر برنامه های علمی وزارت متبوع، پروژه «اصلاح نظام سلامت » با هدف ایجاد سلسله ای از تغییرات هدفمند مستمر برای بهبود کارایی وبرقراری عدالت در برخورداری مردم از خدمات بهداشتی درمانی، محافظت مردم در برابر خطرات ناشی از بار بیماری ها، اصلاح نظام پرداخت و … اجرا شده است.
در این مجموعه به طور خلاصه به بخشی از فعالیت ها و دستاوردهای وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در طی 4 سال اخیر اشاره می شود. لازم به ذکر است این مجموعه به استناد آخرین مطالب ارسالی و اطلاعات مورد تا یید حوزه های معاونت های وزارت متبوع تهیه شده امید است این مجموعه مورد استفاده شما عزیزان قرار گیرد.
+برای دریافت کتابچه گزارش عملکرد وزارت بهداشت دکتر باقری لنکرانی، منتشر شده توسط اداره کل روابط عمومی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی، کلیک کنید.
این وبسایت در جهت حمایت از نامزد ولایت مدار و ارزشی جبهه پایداری ایجاد شده. در این وبلاگ به صورت روزانه آخرین و جدیدترین اخبار و اطلاعات درباره این نامزد محترم ارائه خواهد گردید. * تا دولت ولایی، یک یاعلی تمام است. ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ زندگینامه دکتر کامران باقری لنکرانی : کامران باقری لنکرانی متولد 1344 در تهران و متاهل است. او سه فرزند دارد. وی دارای مدرک فوق تخصصی گوارش و کبد است کامران باقری لنکرانی در دولت نهم و کابینه اول احمدی نژاد وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی است. سوابق تحصیلی 1- دکترای عمومی دانشگاه شیراز 1368 2- فوق تخصص گوارش و کبد شیراز 1375 سوابق اشتغال 1- معاون آموزشی گروه داخلی دانشگاه علوم پزشکی شیراز 2- رییس بیمارستان نمازی شیراز 3- معاون پشتیبانی دانشگاه علوم پزشکی شیراز 4- مدیر گروه داخلی دانشگاه علوم پزشکی شیراز 5- وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی فعالیتهای علمی، سیاسی، اجتماعی و فرهنگی 1- استادیار گروه داخلی از سال 1371 تا 1380 2- دانشیار گروه داخلی از سال 1380 تاکنون 3- عضویت در انجمن بین المللی پیوند کب، انجمن آمریکایی متخصصین گوارش، انجمن متخصصین گوارش و کبد ایران 4- انتشار دو کتاب و مشارکت در تألیف دو کتاب دیگر 5- چاپ 22 مقاله پژوهشی به زبان انگلیسی و 4 مقاله پژوهشی خارجی در مجلات علمی پزشکی داخلی و بین المللی 6- تأسیس و سردبیری مجله الکترونیک پزشکی شیراز سال 1379 ( اولین مجله الکترونیکی پزشکی جمهوری اسلامی ایران) 7- ارائه مقالات پزشکی در شش کنگره خارج از کشور و تعداد زیادی از کنگره های داخلی 8- عضویت در هیئتهای ممتحن امتحانات دانشنامه فوق تخصصی گوارش و کبد، تخصصی اورژانس، پذیرش دستیار، امتحان جامع کارورزی،گواهینامه تخصصی داخلی 9- عضویت در کمیته اخلاق پزشکی دانشگاه علوم پزشکی ش 10-و امروز افتخار میکند که سخنگوی جبهه مردمی جبهه پایداری است