سفارش تبلیغ
صبا ویژن
صفحه اصلی پیام‌رسان پارسی بلاگ پست الکترونیک درباره اوقات شرعی

92/3/14
10:51 ع

نامزد اصلح برای ریاست جمهوری از نگاه رهبر حکیم انقلاب

با ملاحظه بیانات حضرت آیت‌الله العظمی خامنه‌ای در دیدار با اقشار مختلف جامعه، مشخص می‌شود ملاک ایشان برای انتخاب رئیس‌جمهور مطلوب، انتخاب کاندیدای اصلح است.

خبرگزاری فارس: نامزد اصلح برای ریاست جمهوری از نگاه رهبر حکیم انقلاب

-------------------------------

 

خبرگزاری فارس- با توجه به در پیش بودن انتخابات ریاست جمهوری، دیدگاهها و معیارهای مختلفی در خصوص  انتخاب کاندیدای مطلوب، از سوی  برخی فعالان و جریانات سیاسی ارائه شده است. معیارهایی مانندکاندیدای رای آور، صالح مقبول و معیارهای دیگری از این قبیل. حال با توجه به اینکه در کشف معیارها، دیدگاهها و نظرات مقام معظم رهبری ملاک و مدنظر است، لازم است تا با مراجعه به  بیانات ایشان، معیار انتخاب کاندیدای مطلوب را بدست آورده و براساس آن نسبت به انتخاب رئیس جمهور مطلوب اقدام کنیم.

با ملاحظه بیانات مقام معظم رهبری در دیدار با اقشار مختلف جامعه، مشخص می شود که ملاک ایشان در انتخاب رئیس جمهور مطلوب، انتخاب کاندیدای اصلح است. بر این اساس برآنیم تا با در نظر گرفتن معیار مزبور، به بررسی «ضرورت انتخاب اصلح»، «ویژگی های فرد اصلح»، «تکلیف گرایی یا نتیجه گرایی در انتخاب» و همچنین «روش شناسایی فرد مطلوب» از دیدگاه مقام معظم رهبری بپردازیم.

 

الف - ضرورت انتخاب اصلح

انتخاب اصلح از دیدگاه مقام معظم رهبری دارای اهمیت فراوانی است. ایشان در مناسبتهای مختلف، بارها به این نکته اشاره کرده اند که در ادامه به برخی از آنها اشاره می شود:

 

1- « نکته بعدى در باب انتخابات این است که مردم باید به فکر شناخت اصلح باشند؛ چون امر کوچکى نیست. مسأله انتخابات، مسأله سپردن سرنوشت بخش عمده امکانات کشور به یک نفر و یک مجموعه است. سرنوشت مسائل اقتصادى، مسائل فرهنگى، روابط خارجى و مسائل گوناگون دیگر تا حدود زیادى به این قضیه وابسته است. درست است که قواى دیگر هم هر کدام وظایفى دارند، اما مهمترین مسائل و فعالیتهایى که در بخشهاى مختلف کشور به جریان مى‌افتد، به قوّه مجریّه مربوط است که سرنوشت آن در این انتخابات معلوم مى‌شود. ... شوراى نگهبان طبق وظیفه قانونى خود، کسانى را که از لحاظ معیارهاى قانونى صلاحیت دارند، مشخص خواهد کرد. سپس من و شما بایستى در بین این مجموعه نگاه کنیم و کسى را که اصلح است، انتخاب کنیم. این هم وظیفه بسیار مهمى است.»( بیانات مقام معظم رهبری در دیدار جمعی از مردم گیلان - 11/2/80)

 

2- « ملت باید تلاش خود را بکند، باید زحمت بکشد و دنبال اصلح بگردد. من مکرّر عرض کرده ‏ام که مسئله، مسأله‏ ى دین و خدا و اداى تکلیف است. همچنان که اصل انتخابات یک تکلیف الهى است، انتخاب اصلح هم یک تکلیف الهى است. قبلًا هم گفتیم که تفاضل و لو کم باشد، در این قضیه بسیار است. باید بگردید، بین خودتان و خدا حجّت پیدا کنید؛ یعنى بتوانید از راهى بروید که اگر خداى متعال پرسید شما به چه دلیل به این فرد رأى دادید، بتوانید بگویید به این دلیل. بین خودتان و خدا، دلیل و حجّتى فراهم کنید و بعد با خیال راحت بروید رأى بدهید. مردم باید این کار را بکنند و ما هم از خدا مى‏خواهیم و دعا و آرزو مى‏کنیم که خداى متعال دلهاى مردم را به سمت نامزد اصلح آنکه واقعاً صلاحیتش بیشتر است هدایت کند. » (بیانات مقام معظم رهبری در دیدار جمعی از خانواده‌‌هاى ایثارگران - 31/2/76)

 

3- « در جمهورى اسلامى، انتخاب، انتخاب اصلح است؛ نه رقابت انتخاباتى. این دعواها و رقابتها، متعلق به دموکراسی هاى غربى است که ازخدا و دین، هیچ‏ چیزى به مشامشان نرسیده است.کارهایى که بعضیها انجام مى‏دهند، باب جمهورى اسلامى نیست. در این‏جا ممشا، ممشاى اسلامى است و انتخاب، انتخاب اصلح. مردم باید با چشم باز و با بصیرت وارد بشوند و آدمهایى را که اطمینان پیدا مى‏کنند، انتخاب کنند. »  ( بیانات مقام معظم رهبری در دیدار با گروه کثیرى از آزادگان و اقشار مختلف مردم،  11/7/69  )

 

4- « انتخاب فرد اصلح و داراى تقوا و تدبیر براى مقام مهم ریاست جمهورى - که در قانون اساسى جدید، داراى اختیارات وسیع در اداره‌ى کشور است - وظیفه‌اى شرعى و عقلى و انقلابى است، و کوتاهى در این امر یا در حضور در پاى صندوقهاى رأى، خسارتهاى جبران‌ناپذیرى به بار خواهد آورد. »  (پیام مقام معظم رهبری به ملت شریف ایران در چهلمین روز ارتحال امام خمینى(ره) - 23/4/68 )

 

5- «مردم سعى کنند صالح‏ترین را انتخاب کنند. آن کسانى که نامزد ریاست جمهورى می شوند و در شوراى نگهبان صلاحیت آن‏ها زیر ذره بین قرار می گیرد و شوراى نگهبان صلاحیت آن‏ها را اعلام می ‏کند، این‏ها همه‏ شان صالحند. اما مهم این است که شما در بین این افراد صالح، بگردید و صالح‏ترین را پیدا کنید. اینجا جائى نیست که من و شما بتوانیم به حداقل اکتفاء کنیم؛ دنبال حداکثر باشید؛ بهترین را انتخاب کنید.»   (بیانات مقام معظم رهبری در جمع مردم استان کردستان‌ در میدان آزادى سنندج‌ - 22/2/88 )

 

ب - ویژگیهای اصلح

روشن شد که انتخاب فرد اصلح دارای اهمیت است. حال سوال اساسی این است که فرد اصلح دارای چه ویژگی هایی است؟ در پاسخ به این سوال نیز با استناد به بیانات مقام معظم رهبری، می توان ویژگی های فرد اصلح را شناسایی و کشف کرد.

 

در اینجا ذکر این نکته نیز ضروری است که مقام معظم رهبری، هم برای انتخاب نمایندگان اصلح مجلس شورای اسلامی ویژگی هایی را ذکر کرده اند و هم برای انتخاب رئیس جمهور اصلح. اما در میان آنها، برخی از این ویژگی ها مشترک در بین هر دو (رئیس جمهور و نماینده مجلس) بوده و به هنگام انتخاب رئیس جمهور یا نمایندگان مجلس باید به این ویژگی ها نیز نظر داشت. بنابراین در این بخش به برخی از این ویژگی ها اشاره خواهد شد.

 

1- « بهترین کیست؟ من نسبت به شخص، هیچ‏گونه نظرى ابراز نمی‏کنم؛ اما شاخصهائى وجود دارد. بهترین، آن کسى است که درد کشور را بفهمد، درد مردم را بداند، با مردم یگانه و صمیمى باشد، از فساد دور باشد، دنبال اشرافیگرى خودش نباشد. آفت بزرگ ما اشرافیگرى و تجمل ‏پرستى است؛ فلان مسئول اگر اهل تجمل و اشرافیگرى باشد، مردم را به سمت اشرافیگرى و به سمت اسراف سوق خواهد داد. »  (بیانات مقام معظم رهبری در جمع مردم استان کردستان‌ در میدان آزادى سنندج‌ - 22/2/88 )

 

2- ایشان در بیان ویژگی های نماینده اصلح نیز آورده اند:« ...پایبندى او به اسلام باشد، پایبندى او به عدالت باشد، پایبندى او به منافع ملى باشد، مرز او با دشمن مرز مشخصى باشد. ... بعضى، از دشمن رودربایستى دارند؛ بعضى، ملاحظه ‏ى دشمن را مى‏کنند. ملاحظه ‏ى ملت را باید کرد، ملاحظه‏ ى خدا را باید کرد، نه ملاحظه‏ ى دشمن را. دشمن، دشمن است؛ هرچه ملاحظه کنى، هرچه عقب بنشینى، او جلو مى‏آید. اگر خاکریز شما در مقابل دشمن خاکریز مستحکمى نباشد، او نفوذ مى‏کند. دشمنان این را مى‏خواهند. یکى از شاخصها همین است. مردم در هرجاى کشور هستند، به این شاخص توجه کنند آن کسانى که مرزشان با دشمن و دست‏ نشاندگان دشمن مرز کم‏رنگى است، این‏ها براى ورود به مجلس اصلح نیستند. کسانى باید باشند که مرز روشنى با دشمن داشته باشند.» ‌ (بیانات مقام معظم رهبری در دیدار اقشار مختلف مردم‌ - 22/12/86 )

 

لازم به ذکر است که، همانطور که اشاره شد ویژگی های مزبور منحصر به انتخاب نماینده اصلح نبوده، بلکه رئیس جمهور اصلح نیز باید از این ویژگی ها برخوردار باشد. چه اینکه ما در این بررسی بدنبال شاخص های اصلح  بوده و ویژگی های مذکور نیز بخشی از آن شاخص ها، و مشترک در نماینده و رئیس جمهور اصلح است. بنابراین باید به این ویژگیها نیز توجه داشت.

 

3- «آن کسانى که به وسیله ‏ى شوراى نگهبان صلاحیت آن‏ها اعلام می ‏شود، معنایش این است که این از حداقل صلاحیت مورد نیاز برخوردار است. در بین این کسانى که اعلام می ‏شوند، افرادى هستند با صلاحیت هاى بالاتر، افرادى هستند در سطح پایین ‏تر. هنر ملت ایران و مردم شهرها و حوزه هاى انتخابیه این است که دقت کنند، نگاه کنند، بشناسند اصلح را، بهترین را انتخاب کنند؛ بهترین از لحاظ ایمان، بهترین از لحاظ اخلاص و امانت، بهترین از لحاظ دین‏دارى و آمادگى براى حضور در میدانهاى انقلاب؛  دردشناس ترین و دردمندترین نسبت به نیازهاى مردم را انتخاب کنند. این‏ها فرصت‏هائى هست، بایستى مردم عزیز ما در همه جاى کشور... هوشیارانه، با بصیرتِ تمام تلاش کنند، پیدا کنند و با رأى خود مسجل کنند ... البته مردم توجه باید داشته باشند که تبلیغات رنگین و متنوع ملاک نیست؛ وعده ‏هاى غیر عملى ملاک نیست. ... وعده‏ هاى غیر عملى دادن، وعده‏ هاى بزرگ دادن، این‏ها ملاک نیست؛ باید مردم توجه کنند؛ » ( بیانات مقام معظم رهبری در دیدار مردم یزد- 12/10/86 )

 

4- «مردم باید با چشم باز در این صحنه ى مهم حاضر شوند و ان شاءاللَّه خداى متعال کمک کند و دل هاى مردم را هدایت کند تا فرد با کفایت، شجاع، با اخلاص، داراى روح مردمى، شاداب و با نشاط، مؤمن به هدفها و ارزشهاى انقلاب، مؤمن به مردم، مؤمن به نیروى مردم و معتقد به حق مردم را انتخاب کنند.» (بیانات مقام معظم رهبری در دیدار زائرین و مجاورین حرم مطهر رضوی – 1/1 84 )

 

5- «در پیدا کردن نامزد مورد نظر دقت کنید. به کسى گرایش پیدا کنید که به دین مردم، به انقلاب مردم، به دنیاى مردم، به معیشت مردم، به آینده‌ى مردم و به عزت مردم اهمیت مى‌دهد.» (بیانات مقام معظم رهبری در سالگرد ارتحال حضرت امام خمینى(ره) - 14/3/84 )

 

6- «این‏که ما این همه روى تدیّن تکیه می کنیم، براى این است. عزیزان من! وابستگى از لاابالیگرى دینى حاصل می شود. نه این‏که هر کس متدیّن نیست، وابسته است؛ نه. بالاخره انگیزه‏ هاى گوناگونى وجود دارد. اما کسى که متدیّن است، یک مانع اضافه براى وابسته شدن دارد. این خیلى مهم است. شنیده‏ ام بعضى در حول و حوش مرحله اوّل انتخابات، گفته بودند «فلانى - شاید اسم ما را هم نیاورده بودند - یا برخى دیگر این قدر روى تدیّن تکیه می کنند، چه اهمیتى دارد؟ باید آدمهاى متخصّص به مجلس راه پیدا کنند. دکترها و مهندس ها به مجلس بروند و مملکت را اداره کنند!» این، اشتباه است. نه این‏که براى مجلس، متخصّص لازم نیست. چرا؛ براى مجلس، متخصّص لازم است. ولى ما امروز تخصّص کم نداریم. عرض من این است که: اى ملت ایران! بین همین مهندسها و دکترها، میان همین متخصّصها و کارشناسها، بگردید متدیّنها را انتخاب کنید! به صرف ادّعا، اکتفا نکنید. فردى را که می ‏خواهید برگزینید، باید متدیّن باشد. متدیّن که شد، آن وقت انسان احساس خاطر جمعى می کند.»  (بیانات مقام معظم رهبری در دیدار پرسنل و فرماندهان ارتش‌ - 28/1/75)

 

ایشان در این خصوص در جای دیگری نیز فرمودند:«...لکن رکن اصلى، تدین است؛ یعنى اعتقاد به اسلام و به اصول و پایه ‏هاى دینى و عامل بودن به این‏ها. این، اساس قضیه است. نماینده ‏اى که متدین باشد، شما خاطرتان جمع است که خیانت نخواهد کرد؛ کار خلاف نخواهد کرد؛ حتى کوتاهى و سستى نخواهد کرد. ... نماینده ‏ى متدین، مصالح انقلاب و کشور را بر مسائل شخصى یا گروهى، مقدم مى‏داند. تدین، این خصوصیات و این خواص مهم را دارد. اگر این شرط را بتوانید تأمین کنید و نماینده‏ ى متدین را إن شاء اللّه پیدا و انتخاب کنید، آن جهات بعدى قابل ‏تأمین ‏تر است.» (مصاحبه مقام معظم رهبری در پایان بازدید از نمایشگاه کتاب - 17/2/71 )

 

7- مقام معظم رهبری  علاوه بر ذکر ویژگی های فرد اصلح، در جایی نیز مردم را از انتخاب برخی از افراد نهی و به بیان ویژگی های این افراد پرداختند. ایشان در این خصوص فرمودند: « ملت ایران در انتخابهاى خود توجه کند؛ کسانى با رأى ملت سر کار نیایند که در مقابل دشمنان بخواهند دست تسلیم بالا ببرند و آبروى ملت ایران را ببرند. کسانى سر کار نیایند که بخواهند با تملق‌گوئى به غرب، به دولتهاى غربى، به دولتهاى زورگو و مستکبر، به خیال خودشان بخواهند براى خودشان موقعیتى در سطح بین‌المللى دست و پا کنند. اینها براى ملت ایران ارزشى ندارد. کسانى سر کار نیایند که دشمنان ملت ایران طمع بورزند که به وسیله‌ى آنها بتوانند صفوف ملت را از هم جدا کنند، مردم را از دینشان، از اصولشان، از ارزشهاى انقلابى‌شان دور کنند. ملت باید آگاه باشد. اگر کسانى بر سر کار بیایند که در مراکز گوناگون سیاسى یا اقتصادى به جاى اینکه به فکر ادامه‌ى راه امام و ارزشها و اصول ترسیم شده‌ى به وسیله‌ى امام باشند، به فکر به دست آوردن دل فلان قدرت غربى و فلان مستکبر بین‌المللى باشند، براى ملت ایران مصیبت خواهد بود. این آگاهى براى ملت لازم است.»  (بیانات مقام معظم رهبر در دیدار مردم بیجار- 28/2/88)

 

8- علاوه بر ویژگی های مذکور، مقام معظم رهبری در خصوص انتخابات ریاست جمهوری دوره یازدهم ریاست جمهوری نیز ویژگی هایی را برای رئیس جمهور مطلوب در نظر گرفته اند. ایشان  در این باره در دیدار با مردم قم، فرمودند: «آن کسانى که وارد میدان میشوند، باید کسانى باشند که در خود توانائىِ کشیدن این بار را بیابند؛ صلاحیتهائى را هم که در قانون اساسى است و شوراى محترم نگهبان بر روى آنها تکیه خواهد کرد، در خودشان ملاحظه کنند و واقعاً وابسته و دلبسته‌ى به نظام و قانون اساسى باشند؛ بخواهند قانون اساسى را اجرا کنند؛ چون رئیس جمهور سوگند میخورد که قانون اساسى را اجرا کند؛ قسم دروغ که نمیشود خورد.»  (بیانات مقام معظم رهبری در دیدار مردم قم - 19/10/91)

 

در تکمیل ویژگی های فوق، ایشان  مولفه های دیگری را نیز برای انتخاب رئیس جمهور آینده  برشمرده اند: «آنچه ما برای رئیس‌جمهور آینده نیاز داریم، عبارت است از امتیازاتی که امروز وجود دارد، منهای ضعفهائی که وجود دارد. این را همه توجه کنند؛ رئیس‌جمهورِ هر دوره‌ای باید امتیازات کسبی و ممکن‌‌الحصول رئیس‌جمهور قبلی را داشته باشد، ضعفهای او را نداشته باشد. هر کسی بالاخره نقاط قوّتی دارد و نقاط ضعفی دارد. رؤسای جمهور ــ چه رئیس‌جمهور امروز، چه رئیس‌جمهور فردا ــ نقاط قوّتی دارند و نقاط ضعفی هم دارند. همه‌ی ما همین جوریم؛ نقاط قوّتی داریم، نقاط ضعفی داریم. آن چیزهائی که امروز برای دولت و برای رئیس‌جمهور نقاط قوّت محسوب میشود، اینها باید در رئیس‌جمهور بعدی وجود داشته‌ باشد، اینها را باید در خود تأمین کند؛ آن چیزهائی که امروز نقاط ضعف شناخته میشود ــ که ممکن است شما بگوئید، من بگویم، دیگری بگوید ــ این نقاط ضعف را باید از خود دور کند. یعنی ما در سلسله‌‌ی دولتهائی که پشت سر هم می‌آیند، باید رو به پیشرفت باشیم، رو به تعالی و تکامل باشیم، تدریجاً بهترین های خودمان را بفرستیم؛ هر کسی می‌آید، پایبند به انقلاب، پایبند به ارزشها، پایبند به منافع ملی، پایبند به نظام اسلامی، پایبند به عقل جمعی، پایبند به تدبیر باشد. اینجوری باید این کشور را اداره کرد.» (بیانات مقام معظم رهبری در حرم مطهر رضوی - 1/1/92)

 

همچنین رهبر انقلاب 7 اردیبهشت سال جاری و در فاصله 48 روز مانده به انتخابات ریاست جمهوری 92 به شرح نکاتی درباره انتخابات پیش رو پرداختند:

«ما عرض کردیم سلائق مختلف و هر کسى که احساس میکند توانائى دارد، بیاید وسط میدان؛ توده‌ى مردم و جمعیت عظیمِ ده‌ها میلیونى ملت هم ان‌شاءاللَّه وارد میدان خواهند شد؛ اما در محاسبه، آن کسانى که داوطلب میشوند، اشتباه نکنند؛ بدانند مدیریت اجرائى کشور یعنى چه. نه در ارزیابىِ نیازى که کشور به یک قدرت اجرائى دارد، اشتباه کنند، نه در ارزیابى توانِ خودشان اشتباه کنند. اگر چنانچه ارزیابى درستى انجام دادند، بیایند توى میدان؛ ملت هم نگاه میکند، انتخاب میکند ... نامزد انتخابات اولاً باید به خدا و به این انقلاب و به قانون اساسى و به این مردم ایمان و اعتقاد داشته باشد؛ ثانیاً داراى روحیه‌ى مقاوم باشد. این ملت اهداف بلندى دارد، کارهاى بزرگى دارد، تسلیم نیست، کسى نمیتواند با این ملت با زبان زور حرف بزند. کسانى که در رأس قوه‌ى اجرائى قرار میگیرند، باید کسانى باشند که در مقابل فشارهاى دشمنان مقاوم باشند؛ زود نترسند، زود از میدان خارج نشوند؛ این یکى از شرطهاى لازم است. ثالثاً انسانهاى با تدبیرى باشند، با حکمت باشند. ما در سیاست خارجى گفتیم «عزت و حکمت و مصلحت»؛ در اداره‌ى کشور هم همین جور است، در مسائل داخلى هم همین جور است، در اقتصاد هم همین جور است؛ باید با برنامه، با حکمت، با تدبیر، با نگاه بلندمدت و همه‌جانبه، با یک هندسه‌ى صحیح کارها را مشاهده کنند، نگاه کنند، وارد میدان شوند.

روزمرّه فکر کردن در مسائل اقتصادى، مضر است؛ تغییر سیاستهاى اقتصادى به طور دائم، مضر است - در همه‌ى بخشها، بخصوص در اقتصاد - تکیه کردن بر نظرات غیر کارشناسى، مضر است؛ اعتماد کردن به شیوه‌هاى تزریقىِ اقتصادهاى تحمیلى شرق و غرب، مضر است. سیاستهاى اقتصاد باید سیاستهاى «اقتصاد مقاومتى» باشد - یک اقتصاد مقاوم - باید اقتصادى باشد که در ساخت درونىِ خود مقاوم باشد، بتواند ایستادگى کند؛ با تغییرات گوناگون در این گوشه‌ى دنیا، آن گوشه‌ى دنیا متلاطم نشود؛ این چیزها لازم است. رئیس جمهورى که میخواهد این کشور بزرگ را اداره کند، این راه پرافتخار را به کمک مردم و براى مردم طى کند، باید اینچنین خصوصیاتى داشته باشد. رابعاً باید تهذیب اخلاقى داشته باشد؛ نپرداختن به حواشى. اینها چیزهاى لازمى است. بنده توصیه‌ام به همه‌ى دولتها همیشه همین بوده است. میدانید من از دولتها و از رؤساى جمهور در طول این سالهاى متمادى همواره حمایت کردم؛ توصیه هم کردم، در موارد متعدد و زیادى از آنها توضیح هم خواستم. تکیه این بوده است که براى مردم هزینه درست نکنند، مشکل درست نکنند، دغدغه‌آفرینى نکنند، مردم را دچار تشویش و نگرانى نکنند؛ البته وعده‌ى بیخود و بى‌مبنا هم ندهند، درِ باغ سبزهاى بى‌منطق هم باز نکنند؛ منطقى، معقول، منطبق با واقعیت و با توکل به خداى متعال حرکت را پیش ببرند»

 

ج - توجه به وظیفه یا نتیجه؟

رهبر معظم انقلاب در تاکید بر لزوم ادای تکلیف نه نتیجه گرایی فرموده اند:

 

« مردم هم نگاه کنند و اصلح را انتخاب کنند. ... شما تلاش خود را بکنید؛ مشورت خود را بکنید؛ از کسانى که فکر مى‌کنید مى‌توانند شما را راهنمایى کنند، راهنمایى بخواهید؛ به هر نتیجه‌اى که رسیدید، عمل کنید و رأى بدهید؛ اجر شما را خداى متعال خواهد داد. ما مأموریم که به آنچه مى‌فهمیم و به آنچه تکلیف الهى تشخیص مى‌دهیم، عمل کنیم؛ مطابق با واقع شد یا نشد، اجر ما محفوظ است. اجر کسى که عامل به تکلیف است، پیش خداى متعال محفوظ است.» ( بیانات مقام معظم رهبری در دیدار جمعی از ایثارگران و خانواده‌های شهدا - 3/3/84)

 

د - شیوه انتخاب اصلح

در خصوص شیوه کشف و انتخاب فرد اصلح نیز مقام معظم رهبری نکته ها و شیوه هایی را بیان نمودند. توجه به این نکته ها می تواند ما را در چگونگی  کشف فرد اصلح راهنمایی نماید. ایشان در این باره فرمودند:

 

«این را من قبلًا هم گفتم، حالا هم تکرار می کنم، بگردید؛ از خدا هم کمک بخواهید، از آدم‏هاى مطلع و امین و باصداقت کمک بخواهید.» ‌( بیانات مقام معظم رهبری در دیدار اقشار مختلف مردم‌ - 22/12/86 )

 

ایشان در این زمینه در بیان دیگری فرمودند: «باید خودتان تحقیق کنید، ملاحظه کنید، دقت کنید، از انسانهای مورد اعتمادتان بپرسید، تا به اصلح برسید و اصلح را انتخاب کنید. ... البته این روزها با این وسائل عجیبِ رسانه‌ایِ کنونی ــ‌ این پیامکها و امثال اینها ــ متأسفانه حرفهای گوناگون، نسبتهای گوناگون به اشخاص گوناگون، رواج دارد. گاهی ممکن است یک نفر هزاران پیامک بفرستد. برای من گزارش دادند که ممکن است در ایام انتخابات، روزی چند صد میلیون پیامک رد و بدل شود. مراقب باشید، تحت تأثیر این چیزها قرار نگیرید؛ نگاه کنید، تشخیص بدهید، اصلح را بشناسید و برای ادای تکلیف، اسم او را به صندوق رأی بیندازید. البته هر کسی و یا فعالان سیاسی میتوانند دیگران را هم با نظر خودشان همرأی کنند ــ این اشکالی ندارد ــ اما از حقیر کسی چیزی در این زمینه نخواهد شنید. در عین حال مردم میتوانند به همدیگر بگویند، سفارش کنند، تأکید کنند، توصیه کنند، یکدیگر را توجیه کنند و به هم کمک کنند برای شناخت اصلح.»  ( بیانات مقام معظم رهبری در حرم مطهر رضوی - 1/1/92)

 

حال به عنایت به رهنمودها و بیانات مقام معظم رهبری در خصوص انتخاب فرد اصلح و ویژگی های آن ، امیدواریم که بتوانیم با عمل به رهنمودهای ایشان و با استعانت از خدای متعال و عنایت حضرت ولی عصر(عج) ،در تشخیص فرد اصلح، درست عمل کنیم.

 

 

* محسن قلی پور


پیام رسان

+ سادگی و بی الایش بودن یکی از ویژگیهای تربیت شدگان مکتب انقلاب است



+ حاج سعید جلیلی! شهدا منتظرند...



+ بصیرت انتخاباتی...



مشخصات مدیر وبلاگ
 
حامیان نامزد جبهه پایداری[80]
 

این وبسایت در جهت حمایت از نامزد ولایت مدار و ارزشی جبهه پایداری ایجاد شده. در این وبلاگ به صورت روزانه آخرین و جدیدترین اخبار و اطلاعات درباره این نامزد محترم ارائه خواهد گردید. * تا دولت ولایی، یک یاعلی تمام است. ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ زندگینامه دکتر کامران باقری ‌لنکرانی : کامران باقری لنکرانی متولد 1344 در تهران و متاهل است. او سه فرزند دارد. وی دارای مدرک فوق تخصصی گوارش و کبد است کامران باقری لنکرانی در دولت نهم و کابینه اول احمدی نژاد وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی است. سوابق تحصیلی 1- دکترای عمومی دانشگاه شیراز 1368 2- فوق تخصص گوارش و کبد شیراز 1375 سوابق اشتغال 1- معاون آموزشی گروه داخلی دانشگاه علوم پزشکی شیراز 2- رییس بیمارستان نمازی شیراز 3- معاون پشتیبانی دانشگاه علوم پزشکی شیراز 4- مدیر گروه داخلی دانشگاه علوم پزشکی شیراز 5- وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی فعالیت‌های علمی، سیاسی، اجتماعی و فرهنگی 1- استادیار گروه داخلی از سال 1371 تا 1380 2- دانشیار گروه داخلی از سال 1380 تاکنون 3- عضویت در انجمن بین المللی پیوند کب، انجمن آمریکایی متخصصین گوارش، انجمن متخصصین گوارش و کبد ایران 4- انتشار دو کتاب و مشارکت در تألیف دو کتاب دیگر 5- چاپ 22 مقاله پژوهشی به زبان انگلیسی و 4 مقاله پژوهشی خارجی در مجلات علمی پزشکی داخلی و بین المللی 6- تأسیس و سردبیری مجله الکترونیک پزشکی شیراز سال 1379 ( اولین مجله الکترونیکی پزشکی جمهوری اسلامی ایران) 7- ارائه مقالات پزشکی در شش کنگره خارج از کشور و تعداد زیادی از کنگره های داخلی 8- عضویت در هیئتهای ممتحن امتحانات دانشنامه فوق تخصصی گوارش و کبد، تخصصی اورژانس، پذیرش دستیار، امتحان جامع کارورزی،گواهینامه تخصصی داخلی 9- عضویت در کمیته اخلاق پزشکی دانشگاه علوم پزشکی ش 10-و امروز افتخار میکند که سخنگوی جبهه مردمی جبهه پایداری است


لوگوی وبلاگ
 

عناوین یادداشتهای وبلاگ
خبر مایه
بایگانی
 
صفحه‌های دیگر
دسته بندی موضوعی
 
جبهه پایداری دکتر باقری لنکرانی ، جبهه پایداری دکتر لنکرانی جبهه پاداری رسانه های دشمن ، جدول پخش برنامه های تبلیغاتی دکتر جلیلی از رسانه ملی ، جدول پخش برنامه های دکتر جلیلی در صدا و سیما ، جدول پخش برنامه های کاندیداهای ریاست جمهوری دکتر جلیلی ، جرم مصباح عمار امام خامنه ای نامه طلاب سکولار ستاد قالیباف قم شب ، جریان قدرت و ثروت به دنبال حذف جلیلی ، جزوه تولیدی ستاد حوزی : سعید جلیلی چگونه می اندیشد؟ ، جلیل المله حافظ دیپلمات منافع هسته ای کاندیداها طالع تفال طبیب ، جلیلی به آذربایجان و اردبیل می رود ، جلیلی لنکرانی جبهه پایداری نیروهای انقلاب سخنگو گفتمان انقلاب اس ، جلیلی مستند ساز پول بلیط اشراف اقتصاد ولایت فقیه سیره رسانه ، جلیلی: اسلام ناب همان ولایت فقیه است ، جلیلی، مردی از جنس پایداری ، جنب و جوش دوباره اصلاح طلبان با روی کار آمدن دکتر روحانی ، جوان ترین کاندیدای ریاست جمهوری مقام معظم رهبری حرم مطهر دولت اح ، چه کسانی دنبال حذف جلیلی هستند؟ ، حمایت از دکتر لنکرانی توسط تعداد کثییر از وبلاگ نویسان حامی دکتر ، حکومت وسیله اب و نان نیست سعید جلیلی حضرت علی ، خاطرات، خاطراتی از سعید جلیلی، دعوت از دکتر سعید جلیلی، بغداد، م ، خاطره‌ی حجت‌الاسلام پناهیان درباره شخصیت دکتر جلیلی حوزه علمیه د ، خبرنامه دانشجویان جبهه پایداری مصباح یزدی آیت الله دانشگاه تهران ، خط قرمزی پررنگ با جریان انحرافی داریم / پایداری تکلیف‌محور است ن ، در پاسخ روحانی: نظر مقام معظم رهبری درباره پخش ربنای شجریان ، دلایل حذف بخشی از مستند جلیلی ، دوران درخشان و برجسته مدیریت دکتر لنکرانی ، دولت نهم اصلاحات حلقه مدیریتی حزب الله تکنوکرات اقتصاد جبهه پاید ، دیدگاه دکتر لنکرانی درباره رهبری(خاطرات و نقطه نظرات درباره شیوه ، دکتر آقا تهرانی فتاح ستاد اصلح صابر نیوز باقری لنکرانی ، دکتر باقری لنکرانی آیت الله مصباح یزدی جبهه پایداری دستجردی کاند ، دکتر باقری لنکرانی جبهه پایداری کار آمدی آرمانگرایی ، دکتر باقری لنکرانی جلیلی انقلاب کاندیدا اصلح علامه مصباح ، دکتر باقری لنکرانی حماسه 92 ، دکتر باقری لنکرانی عدالت قرب الهی عبودیت ، دکتر لنکرانی ادب تواضع ائمه جمعه و جماعت شیراز ، دکتر لنکرانی از دانشمندانی جوانی درجه ی پروفسوری دانشگاه شیراز ا ، دکتر لنکرانی بسیجی جبهه دفاع مقدس ، دکتر کامران باقری لنکرانی انقلاب اسلامی جبهه پایداری دانشجو طلاب ، رئیس جمهور با اخلاص، با نشاط، شاداب، شجاع، مردمی و انقلابی ، رئیس جمهور شهرستانی ، رئیس جمهور ولایی کابینه ولایی دکتر باقری لنکرانی ، رئیس جمهوری چون رجائی ، رسالت انقلابی اسلامی تقابل با نظام سلطه ، رساله دکترا بوی قرآن سعید جلیلی اندیشه سیاسی استشهاد علم الهدی ، رفتن زود هنگام لنکرانی آمدن دیر هنگام جلیلی تخریب کاندیدا جبهه پ ، روح الله حسینیان فتنه جبهه پایداری رهبری ولایت فقیه ولایتی انقلا ، ریشه ی همه ی فتنه های این سال ها به خاطر دلبستگی برخی ها به رابط ، رییس جمهور باید با اخلاص ، با نشاط ، شاداب ، شجاع، مردمی و انقلا ، زندگی نامه دکتر لنکرانی؛از مبارزات انقلابی و ارتباط با علما و مر ، ساندویچ دکتر شام باقری لنکرانی ، سخنرانی دکتر کامران باقری لنکرانی در دانشگاه شهید چمران اهواز ، سراغ کسانی باید رفت که از پست های دنیایی فراری است آیت الله خوشو ، سعید جلیلی امام معاش استقامت ، سعید جلیلی مکلف به کاندیداتوری لنکرانی جبهه پایداری لنکرانی رجا ، سفری پرکت دکتر باقری لنکرانی جبهه پایداری ، سلحشور حامی جلیلی فرهنگ مناظره حیات طیبه یوسف پیامبر حداد عادل ، سوابق علمی و کاری دکتر جلیلی ، سکاندار کشتی انقلاب استاد دانشگاه هامبورگ ، سکولاریسم پنهان در برنامه کاندیداها دکتر باقری لنکرانی آرمان گرا ، شجاعت جلیلی عزت ایران مذاکرات هسته ای ابهت دین حوزه امام مهدی ، شرایط نامزد اصلح در انتخابات ریاست جمهوری از دیدگاه مقام معظم ره ، شهرداری سابقه اجرایی‌ وزارتی چیزی رجائی باهنر هاشمی مجلس دولت ، شهید حسن باقری شجاع نترس مقاوم در برابر دشمنان قوه مجریه ، طالب‌زاده و طالبی فیلم تبلیغاتی لنکرانی را کلید زدند اسلام شهر ، طراوت پور: جلیلی حرص قدرت ندارد ، عدالت خواهی مبارزه با مفاسد سیاست زدگی جوان گرایی تفکر جهادی ، علامه مصباح اگرحضور افراد موجب شکسته شدن آرا شود،باید کناربروند ، علامه مصباح یزدی زاکانی جبهه پایداری ، علی رضا کوهکن نوجوان یزدی یکی از طرفداران دکتر جلیلی در ستاد انت ، علیرضا قزوه شاعر و هنرمند انقلابی مسئول ستاد هنرمندان جلیلی ، عکس یادگاری جلیلی قبل از عملیات کربلای 5 و 4 ، فردا فتنه عمیق تری در پیش است امام خمینی علامه مصباح مشروطیت انق ، فیلم: گزارش جالب 20:30 از شیوه سفرهای خارجی دکتر جلیلی ، قدر حضرت آیت الله مصباح یزدی جبهه پایداری دکتر باقری لنکرانی مقا ، قدر دانی از حضرت آیت الله مصباح نامزد اصلح دکتر باقری لنکرانی ، قدر رهبری کیفر الهی ، گزارش تصویری سفر جلیلی به روستای ما خانواده ی شهدا و ایثارگران ا ، گزارش عملکرد دکتر لنکرانی در وزارت بهداشت دولت نهم ، گفتمان سوم تیر دکتر جلیلی دکتر لنکرانی ، گفتمان مقاومت، گفتمان سازش مشائی هاشمی جلیلی لنکرانی ، ما ایستاده ایم دکتر لنکرانی گفتمان انقلاب اسلامی ، ما ایستاده ایم گفتمان انقلاب اسلامی مقاومت علیه سازش ، ماباید در خدمت انقلاب باشیم نه انقلاب در خدمت ما ، مار خوش خط و خال فتنه این بار چه رنگی است؟ ، متن حکم مقام معظم رهبری به سعید جلیلی شورای عالی امنیت ملی ، مجادله ولایتی و جلیلی درباره پرونده هسته‌ای صدام قطعنامه مناظره ، محمد سلیمانی، سید محمود نبویان، صادق محصولی، روح الله حسینیان، ا ، مدیریت کشور فقط منحصر در تهران دکتر باقری لنکرانی جبهه پایداری م ، مشرق روحانی حزب موتلفه اسلامی ، مشروح سخنان مهم پناهیان در همایش انتخاباتی دکتر جلیلی اقتصاد ، مصداق ایستادگی ، مقام معظم رهبری استاد شهید مطهری علامه طباطبایی استاد مصباح ، مقاومت و پیشرفت دکتر جلیلی ، مناظره یا مبارزه جلیلی ، مهدیه تبریز دکتر باقری لنکرانی ، موسسه امام کاهش جمعیت فرزند کمتر فرهنگ قالیباف هشدارهای رهبری ری ، نامزد اصلح برای ریاست جمهوری از نگاه رهبر حکیم انقلاب ، نامزد اصلح جبهه پایداری فتنه 78 تکلیف ولایت فقیه سردار دکتر لنکر ، نامه 2200 دانشجو و طلبه علامه مصباح مورد اعتمادترین برای شناخت ا ، نخبگان دربار?ه دکتر جلیلی هنرمندان قزوه میرباقری میرشکاک خزعلی ب ، نخبگان طلاب دانشجویان حزب الله مصباح یزدی دکتر لنکرانی بصیرت حکی ، نسبت دادن افراط‌‎گری ازسوی عافیت‌طلبان تکلیف را ساقط نمی‌کند تکل ، نظام اسلام امریکایی در کشور حاکم انتخابات شورای نگهبان ، نقطه ضعف مشترک همه دولتها عدم باور به حاکمیت اسلام ولایت فقیه نم ، نیروهای کارآمد انقلاب رهبر معظم انقلاب ، همدل و همراه رهبر دکتر باقری لنکرانی قوه مجریه مشاور امین ولایی ، همه از یک گفتمانیم دکتر لنکرانی دکتر جلیلی ، همه توطئه های استکبار برای مقابله با ولایت فقیه علامه مصباح ، هنر انقلاب در میدان/ شعر استاد «میرشکاک» در حمایت از «گفتمان مقا ، وحدت مقبول علامه مصباح یزدی 72 تن لشکر یزید زرتشتی گری هویت ملی ، وظیفه رأی مسند نشینی سعید جلیلی فاجعه‌ ریاست جمهوری کیهان لندن ، ولایت فقیه، آماج فراماسونری جدید ، ولایت مدار، مدبر، مقاوم، مومن ، کابینه کارآمد با چهره های غیر مطرح دکتر باقری لنکرانی جبهه پایدا ، کار ما تمام نشده است بلکه تازه شروع شده است سعید جلیلی ، کتاب جدید دکتر باقری لنکرانی تحلیلی بر شاخص توسعه انسانی در ایرا ، کسانی که حرف از سازش با اسرائیل می زنند صلاحیت حضور در انتخابات ، کسی رهبر به جز سید علی نیست سعید جلیلی ، کوتاهی رئیس جمهوری که صلاحیت نداشت فساد گناه شریک رای دادن ، آخرین توصیه آیت الله خوشوقت به لنکرانی چه بود دولت جای مبارزه با ، آقای باقری خودشان بسیجی هستند مقام معظم رهبری ، آیا جلیلی همان احمدی نژاد دوم است؟ ، آیت الله خوشوقت اصلح فراری از مسئولیت قدرت ، آیت الله خوشوقت سرباز واقعی ولایت ، آیت الله مصباح جلیلی راحت طلبان تهمت ملامت عافیت طلب راحت طلب ، آیت الله مصباح فرمودند آقای لنکرانی حزب اللهی به تمام معنا است ، آیت الله مصباح: مهم‌ترین ویژگی یاران پیامبر(ص) سرسختی و قاطعیت ا ، آیت الله موحدی کرمانی، انتخابات ریاست جمهوری، خطبه نماز جمعه لقم ، آیت الله موسوی جزایری دکتر لنکرانی آیت الله مصباح عتقاد راسخ ، آیت‌الله کعبی: تخریب آیت‌الله مصباح حرکتی ضدانقلابی و خلاف شرع و ، اتاق سعید جلیلی اتاق جنگ! دانشگاه امام صادق مهدوی کنی تکلیف جبهه ، اخلاص و زی مردمی، حشر و نشر با نخبگان، دغدغه نقاط محروم ، استاد مصباح حمایت از ولایت خود غیر خودی فتنه گران ، استقامت، پایداری، مقاومت نشانه قدرت رئیس جمهور ، استقبال غیر منتظره از دکتر باقری لنکرانی ، اسکندری: لنکرانی برای دولت نهمی ‎ها الگو بود جبهه پایداری دولت ن ، اصلح فقط یک نفر است صالح خیانت کشور ، اصلح کسانی که از این کار فرار میکنند ادنبال اصلح نروید حمایت نکن ، اصولگرایان چندگام به وحدت نزدیک شدند کناره گیری حداد عادل به نفع ، اطلاعیه ستاد عهد (حامیان جلیلی) درخصوص رابطین استانی جبهه پایدار ، اعترافات جالب ویکی پدیا درباره دکتر سعید جلیلی ، اعضای کابینه دولت دکتر روحانی و چند سوال ، اگر لنکرانی نمی تواند پس چه کسی می تواند؟! دکتر پرویزداوودی ، امام به ما یاد داد؛ باید از عمل به وظیفه خوشحال بود و به نتیجه ک ، امروز به برکت ولایت فقیه نظام ما به رشد و تعالی رسیده دکتر لنکرا ، انتخاب اصلح اطمینان مقام معظم رهبری انتخابات بصیرت جمهوری اسلامی ، انتخاب اصلح تکلیف الهی ، انتخابات حماسه حضور و عزم ملت ، انتخابات ریاست جمهوری، انتخابات 92، خاطرات، خلاقیت، دستگیری ریگی ، انرژی هسته ای از توقف و سازش تا ایستادگی و پیشرفت ، انصراف کاندیدا دکتر لنکرانی تشکل سیاسی جبهه پایداری گفتمان انقلا ، انقلابی بودن، نشانه بارز برای مدیریت کشور دکتر باقری لنکرانی جبه ، اهل استقامت و اهل ایستادگی باشید دکتر لنکرانی جلیلی مقام معظم ره ، اهل ایستادگی باشید معیار استقامت مقام معظم رهبری ، ایت الله کعبی مسئول کمیته روحانیون و علیرضا قزوه کمیته فرهنگ و ه ، باقری لنکرانی استاد تمام پروفسور دانشگاه شیراز صابر نیوز ، باقری لنکرانی جبهه پایداری ولایت مدارانه اجماع قاطع نظام مقدس جم ، باید سراغ کسانی رفت که از کسب پست های دنیایی فرار می کنند اصلح ، برادر زن هاشمی مخالف جلیلی تمسخر کارگزاران مرعشی حزب ، بشار اسد سوریه ارتش آزاد مصباح ایران الجزیره سیدحسن نصرالله ، بصیرت و پایداری در جبهه دفاع مقدس و در جبهه دفاع از نظام ، بیانیه حمایت وبلاگ های حامی دکتر جلیلی از دکتر لنکرانی جبهه پاید ، بیانیه مومنانه دکتر لنکرانی و اعلام انصراف از کاندیداتوری ، بیوگرافی منتشرنشده دکتر سعید جلیلی ساده زیستی دفاع مقدس دانشگاه ، پاسخ به هفت شبهه انتخاباتی درباره جلیلی ، پایداری باقری لنکرانی جبهه ریاست جمهوری کاندیدا ، پدر سعید جلیلی در مراسم حامیان مردمی جلیلی در مشهد شرکت کرد. ، پوستر: کدام کاندیداها می توانند گفتمان مقاومت را در انتخابات پرچ ، پیرو خط رهبری رنگ عوض نمی کند ، تئوریسین‌های اقتصاد مقاومتی در کجای انتخابات هستند؟ ، تبیعت از رهبری رقیب قابل اعتماد علامه مصباح یزدی ، تقابل جبهه مقاومت و سازش در انتخابات پیش رو ، جامعه دانشجویی دکتر باقری لنکرانی اساتید حوزه و دانشگاه ، جبهه پایداری آیت الله خوشوقت جمع بهتر دکتر باقری لنکرانی ، جبهه پایداری اصول ارزشها مبارزه با فتنه اصول گرایان ، جبهه پایداری باقری لنکرانی حمایت کمپین ولایت مدارتکلیف شرعی طرفد ،
لوگوی دوستان
 
دوستان
 
در انتظار آفتاب شین مثل شعور ولی امر مسلمین جهان امام مطلق سید علی س پایگاه خبری تحلیلی فرزانگان امیدوار حجت الاسلام والمسلمین یوسف ذوالفقاری آهنگ سایت اطلاع رسانی دکتر رحمت سخنی Dr.Rahmat Sokhani *** سلام *** جاده های مه آلود قیدار شهر جد پیامبراسلام هواداران وب نوشته مهدی میانجی انتخاب اسلامی اسپایکا خاطرات دکتر بالتازار وب سایت شخصی مهران حداد__M.Hadad personal website تراوشات یک ذهن زیبا المهدی قزوین آبیک 1450 ریحانة المصطفی مرام و معرفت هدهد شهریار کوچه ها عشق پنهان Manna وبلاگ شخصی محمد حدیث نفس حماسه سیاسی ستاره سهیل آتیه سازان اهواز نوری چایی_بیجار باکری میاندوآب منتظر باران سکوت پرسروصدا لبیک یا حسین تشنه دیدار بهار عشق پایگاه شهیددکترچمران-چریان عدالت جویان نسل بیدار جمله یاور 313 .:: پـــــر شکســــته ::. شاعر پروانه ها ASSH سکوت باران عشق یعنی ح ، سین ، یاء و نون مقاله های تربیتی vagte raftan بدا به یاد شهیدحجت ا...رحیمی ثانیه ها... 14خورشید مطلع عشق mamantala عالم آسمان آبی your memoirs شورای شهراندیشه حماسه92 جوانان حامی دکتر باقری لنکرانی طلاب ارزشی صابر نیوز رجا نیوز تبیین جوان عصر انقلاب کمپین دعوت از دکتر لنکرانی برای انتخابات جبهه پایداری انقلاب اسلامی پایگاه اطلاع رسانی مقام معظم رهبری پایگاه اطلاع رسانی حضرت آیت الله مصباح ی بی باک 598 سایت شخصی دکتر باقری لنکرانی(پروفای حماسه 92 انقطاع وبلاگ نویسان همدانی حامی دکتر لنکرانی تنهـــــایــــے اصلح دوران کمپین حامیان دکتر باقری لنکرانی کامران لنکرانی ـ حامیان دکتر لنکرانی حامیان دکتر لنکرانی حامیان دکتر باقری لنکرانی در تنکابن حامیان دکتر لنکرانی حامیان دکتر لنکرانی اسفراین حامیان دکتر لنکرانی استان فارس حامیان دکتر لنکرانی شیراز جنبش جوانان حامی دکتر باقری لنکرانی رئیس جمهور شهرستانی کمپین حامیان جبهه پایداری و دکتر لنکران& جوانان حامی دکتر لنکرانی استان همدان حامیان دکتر لنکرانی در خراسان جنوبی جوانان ولایی بناب ـ حامیان دکتر لنکرانی وبلاگ نویسان حامی دکتر لنکرانی شهر همدان سرداران فاطمی ـ حامیان دکتر لنکرانی رهروان شهید پایان تنهایی( حامی دکتر لنکرانی) حامیان جبهه پایداری حامیان جبهه پایداری آمل شبکه خبری تحلیلی پایداری دیگران پایگاه جامع عاشورا قراراگاه سایبری سفیران نور اصلحیت نسل سوم اخبار و اطلاعات حوزه جنگ نرم حامیان مردمی جبهه پایداری ستاد طلاب و دانشجویان حامی دکتر جلیلی خراسان جنوبی جزتو

ترجمه از وردپرس به پارسی بلاگ توسط تیم پارسی بلاگ        
       

divimg id=