92/2/17
1:43 ص
پاسخ به منتقدان انتخاب دکتر لنکرانی
بسم الله الرحمن الرحیم
نمی دونم چرا کارم شده جواب دادن به بی اخلاقی ها و بدفهمی ها به هر حال...
بعداز انتخاب دکتر لنکرانی،عده ای از مخالفان گفتمان انقلابی و جبهه پایداری و علامه مصباح شروع کردن به فریاد کشیدن که دیدید سعیدجلیلی نیامد و از نامش استفاده ابزاری کردن که با خبرهای کذب و دروغ مبنی بر او می خواست بیاید و دارد بررسی میکند و با ستاد انتخاباتیش جلسه داشته، آن هم از یک منبع آگاه!!! که با این خبرها هم دکترجلیلی را تخریب می کنند و هم انتخاب جبهه پایداری را زیر سؤال ببرند،درصورتی که همین ها ترس از حضور وی داشتند تخریب هایی نسبت به دکترجلیلی داشتند، این نکته هم بگویم که این طیف افراد از دو جهت جداً خوشحال شدند:
1_اینکه مطمئن شدن از نیامدن فردی که حقیقتاً گفتمانی و انقلابی و پایبند و نزدیک به حضرت امام خامنه ای(مدظله) و دارای شخصیت فوق العاده کاریزماتیک و جایگاه مردمی.
2_ اینکه برای تخریب جبهه پایداری خبرهایی همچون او می خواست بیاید و اورا کنار زدند و انشقاق در جبهه پایداری و یا جلیلی حزبی و گروهی نیست فرصت مهیا شد.
اما چند نمونه از خبرهایی که منتشر شد و جواب به آنها:
الف) در صورت حضور دکتر جلیلی نظر جبهه پایداری همان کاندید انتخاب شده است(سخنان دکتر قاضی زاده سخنگوی جبهه پایداری)
اول در این مورد که خیلی روی آن مانور می دهند که جبهه پایداری از نام سعید جلیلی استفاده کرده و گزینه خود را به میدان انتخابات فرستاد، جدا از این که اولین کسانی که خواستار حضور جبهه پایداری و آمدن وی بودند که جلسات متعدد با دکتر جلیلی گویای این مطلب می باشد.
دوم اینکه فرض کنید که یک تیم کشتی در یکی از وزن هایش کشتی گیر اول آن وزنش نمی خواهد روی تشک برود و ابراز نا آمادگی بدنی کند و حال تیم مربیگری فردی در تراز او به را می خواهد به میدان بفرستد،هنگام شروع مسابقه نفر اول اعلام می کند که می تواند مسابقه بدهد حال تیم مربیگری می آید هم نفر دوم آماده و با روحیه خود را نابود کند و هم تمرکز خود و بازیکن خود را به هم بزند و هم سابقه خودو انتخاب دوم خود را زیر سؤال می برد و هم فردی که آماده این میدان نیست را می فرستد، و جبهه پایداری هم همینطور هست دکتر جلیلی نمی خواهد بیاید و تکلیف خود را در جای دیگر می بیند(مثل بعضی ها منصب و کار خود را رها نکرده و دنبال حزب و میتینگ و وعده دادن نیست) چگونه صبر کند تا او بیاید و اینکه جبهه پایداری کاندیدای خود را انتخاب کرده آن هم با دقت و وسواس،برایش تلاش کند، هزینه کند حالا اگر گزینه اول خواست بیاید از نفر دوم دست بکشد که این منطق چاله میدانی یعنی انتخاب ما بر اساس اضطرار بوده نه ضرورت و خود جبهه و نفر دوم هم زیز سؤال می روند.
سوم اینکه دکتر جلیلی بیاید(فرض بر آمدن) آن موقع تصمیم با خود دکتر لنکرانی است نه جبهه پایداری چون خود دکتر لنکرانی گفته است که ما(مهندس فتاح،دکتر جلیلی و خودش) هیچگاه با یکدیگر رقابت نمی کنیم و آن موقع آزمونی برای سنجیدن صداقت و اخلاص و تقوا و فراری بودن از قدرت می باشد
ب) انتخاب آیت الله(علامه مصباح) را در این هشت سال دیده ایم!
اول:در این مورد بگویم که انتخاب علامه مصباح در دور بعد ریاست جمهوری باعث خلق دو رکورد جدید در انتخابات ریاست جمهوری شد(حضور 85 درصدی و رأی 24میلیونی)
دوم: انتخاب نبوده بلکه گزینه موردنظر حضرت علامه در چهار سال اول باعث بازگشت چرخ انقلاب به مسیر اصلی خود بو و اینکه عدالت محوری و رسیدگی به محرومان را زنده کرد و حتی باعث پیشرفت کشور در عرصه های مختلف شد امروز مشکل علامه مصباح با این دولت تغییر عقاید و گفتمان و رفتار خود می باشدو در آخر گوش نکردن به اعلام خطر حضرت علامه از انحراف دولت باعث این مشکلات عدیده دولت است.
و نمونه آخر
قطع شدن دعوت های گفتمانی از دکتر جلیلی و دکتر لنکرانی
اول اینکه دعوت ها قطع نشده چرا که نوع آن تغییر کرده است و رویکرد آن به درخواست انتخاب اصلح و تقدیر از حمایت از کاندید اصلح از علامه مصباح صورت گرفته است و در ثانی هنوز هم ادامه دارد.
دوم فرض بر قطع شدن باشد مگر دست جبهه پایداری بوده که حالا ادامه ندارد.
و دوستان را دعوت می کنم به تقوا،تقوا،تقوا
پایداری تا ظهور جواب می دهد
منبع:بلاگفا
این وبسایت در جهت حمایت از نامزد ولایت مدار و ارزشی جبهه پایداری ایجاد شده. در این وبلاگ به صورت روزانه آخرین و جدیدترین اخبار و اطلاعات درباره این نامزد محترم ارائه خواهد گردید. * تا دولت ولایی، یک یاعلی تمام است. ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ زندگینامه دکتر کامران باقری لنکرانی : کامران باقری لنکرانی متولد 1344 در تهران و متاهل است. او سه فرزند دارد. وی دارای مدرک فوق تخصصی گوارش و کبد است کامران باقری لنکرانی در دولت نهم و کابینه اول احمدی نژاد وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی است. سوابق تحصیلی 1- دکترای عمومی دانشگاه شیراز 1368 2- فوق تخصص گوارش و کبد شیراز 1375 سوابق اشتغال 1- معاون آموزشی گروه داخلی دانشگاه علوم پزشکی شیراز 2- رییس بیمارستان نمازی شیراز 3- معاون پشتیبانی دانشگاه علوم پزشکی شیراز 4- مدیر گروه داخلی دانشگاه علوم پزشکی شیراز 5- وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی فعالیتهای علمی، سیاسی، اجتماعی و فرهنگی 1- استادیار گروه داخلی از سال 1371 تا 1380 2- دانشیار گروه داخلی از سال 1380 تاکنون 3- عضویت در انجمن بین المللی پیوند کب، انجمن آمریکایی متخصصین گوارش، انجمن متخصصین گوارش و کبد ایران 4- انتشار دو کتاب و مشارکت در تألیف دو کتاب دیگر 5- چاپ 22 مقاله پژوهشی به زبان انگلیسی و 4 مقاله پژوهشی خارجی در مجلات علمی پزشکی داخلی و بین المللی 6- تأسیس و سردبیری مجله الکترونیک پزشکی شیراز سال 1379 ( اولین مجله الکترونیکی پزشکی جمهوری اسلامی ایران) 7- ارائه مقالات پزشکی در شش کنگره خارج از کشور و تعداد زیادی از کنگره های داخلی 8- عضویت در هیئتهای ممتحن امتحانات دانشنامه فوق تخصصی گوارش و کبد، تخصصی اورژانس، پذیرش دستیار، امتحان جامع کارورزی،گواهینامه تخصصی داخلی 9- عضویت در کمیته اخلاق پزشکی دانشگاه علوم پزشکی ش 10-و امروز افتخار میکند که سخنگوی جبهه مردمی جبهه پایداری است