92/2/15
1:31 ص
نویسنده وبلاگ مجاهد 313
انتظار "ما" از رئیس جمهور آینده چیست؟
در برنامه ی دیشب "پایش" که از شبکه ی یک سیما پخش شد، گزارش مردمی ای را نشان دادند که نظر آنها را راجع به اینکه از رئیس جمهور بعدی چه انتظاراتی دارید میپرسید. قریب به اتفاق پاسخ دهندگان تنها جوابی که میدادند این بود:
«ما انتظار داریم که رئیس جمهور بعدی مشکل گرانی رو حل کنه...
من انتظار دارم همین گرانی و تورم رو بهش برسه...
به نظر من باید بیکاری رو ریشه کن کنه و گرانی رو از بین ببره...
رئیس جمهور بعدی باید بتونه کاملا تورم رو مهار کنه...
باید گرانی رو...»
و این سیر ادامه داشت و انگار از رئیس جمهور بعدی هیچ انتظاری نباید داشت جز رفع تورم و بیکاری...
ما منکر این نیستیم که این دو مقوله مهم اند چراکه در شرایط کنونی وضعیت اقتصادی به مردم فشار می آورد اما نشان دادن این مرتبه از سطح درک و فهم هم جالب نیست؛ مردمی که تنها شکم خودشان را میبینند!!قطعا الباقی مردم نظرات دقیق تری خواهند داشت که باید آنها را هم بازتاب داد...
به شخصه همچنان منتظر بودم تا شاید فردی هم حرفی از مبارزه با رانت خواری و فساد های اقتصادی و اداری و بروکراسی های اداری بزند، حرفی از برقراری عدالت بین طبقات و دهک های جامعه مطرح کند، حرفی از ایستادگی و کرنش نکردن در مقابل ابرقدرت های زورگو ... حرفی از پایداری در جبهه های علمی و فناری به میان بیاورد...
واقعا متاسف شدم از اینکه دیدم رسانه ی ملی آن چیزی را که از انتظارات مردم نشان میدهد در حد بحث های درون تاکسی و مترو و خیابان است!
واقعا رسالت رسانه ی ملی در قبال روشن سازی افکار جامعه در فضای انتخابات در همین حد است؟ به نمایش گذاشتن سطح درک و فهم و استدلال عوام؟ توانایی رسانه های جمعی برای شکل دهی بر افکار جامعه بر هیچ کس پوشیده نست، ایا نمایش چنین سطحی از درک و فهم میتواند به انتخاب جامعه سمت و سو بدهد و آنها را برای انتخاب اصلح کمک کند؟ نتیجه ی نشان دادن یک همیچین گزارشاتی غیر از این است که سبب میشود مردم عوام تنها ملاک را همین دو مقوله ی مبارزه با گرانی و بیکاری ببینند و انتخابشان تنها بر همین اساس باشد؟ غیر از این است که باعث میشود مردم فریب شعار های رنگارنگ نامزد های انتخاباتی در مورد این دو مقوله را بخورند؟ هرکس راهکار های شاذ تری بدهد، و تاکید بیشتری روی اقتصاد کند در نظر مردم بهتر جلوه میکند!
بهتر نیست رسانه ی ملی در چنین موقعیتی به دنبال سمت و سو دادن و رشد دادن ملاک های انتخابی بینندگان باشد؟ بهتر نیست در این فضا چنین سوالاتی را از خواص جامعه و تحصیل کردگان و کسانی که واقعا حرفی برای گفتن در این زمینه دارند بپرسند؟ بهتر نیست فضای نخبگانی و استدلالات جامع و هدفمند، حاکمِ بر رسانه ی ملی باشد تا گفتمان های خیابانی؟
ما نگران جوی هستم که صدا و سیما دارد بوجود می آورد، زوم کردن و بزرگنمایی چنین انتظاراتی، حتی اگر انتظار غالب افراد جامعه هم باشد، معایب و آفاتی را به دنبال دارد و بزرگترین عیب و افت ان این است که انتظارات مردم را نسبت به رئیس جمهر بعدی به صورت غیر واقع بینانه ای افزایش میدهد و مردم چنین توقعی پیدا میکنند که شخص بعدی باید در یک چشم بر هم زدن تمام مشکلات اقتصادی را رفع و رجوع کند.
غیر از این همانطور که اشاره کردم ما دغدغه های مهم دیگری هم داریم، ساماندهی وضعیت فرهنگی جامعه، افزایش سطح علم و فناوری در زمینه هایی همچون علوم هسته ای، نانو، پزشکی،علوم فضایی، رشد در زمینه های صنعتی و گسترش کیفیت کالاهای داخلی، بالا بردن صادرات غیر نفتی، کاهش وابستگی به صادرات نفت خام، گسترش توان نظامی و بازدارندگی کشور، افزایش سطح بازرگانی با کشور های منطقه و کشور های دوست فرامنطقه ای...
انتظارات ما از رئیس جمهور بعدی منحصر به شکممان نیست قطعا! غیر از مسائلی که در بالا مطرح کردم به نظر می آید رئیس جمهور بعدی باید ملاک های دیگری هم داشته باشد از جمله:
1-عدالتخواهی :عدالتخواهی باید یکی از شاخصه های اصلی رئیس جمهور اینده باشد ،هر رئیس جمهور در درجه ی اول می بایست طرفدار قشرهای محروم و مستضعف باشد و رویکرد های مدیریتی خویش را در خدمت این اقشار قرار دهد،وی باید به عدالت نگاه حداکثری داشته باشد و عدالت را در عرصه ی سیاست و فرهنگ و اقتصاد و...به کار گیرد و با برنامه ریزی عدالت و پیشرفت را توأمان رشد دهد.
2- جدیت در مبارزه با فساد؛ هر رئیس جمهوری باید با توجه به شرایط کنونی کشور جرات مقابله با باندهای انحصار طلبِ ثروت و قدرت و فسادهای سازمان یافته را داشته باشد و مصلحت بینی ها سبب نشود ، مبارزه ی با مفاسد به اولویت های دسته ی چندم او بدل شوند.
3- دوری از سیاست زدگی: رئیس جمهور اینده نباید وابسته و وام دار احزاب و جناح های سیاسی باشد، آن طور نباشد که فردای انتخابات سکان قسمت های مختلف دولت را همچون غنیمت جنگی و به عنوان سهم خواهی به افراد و گروه ها و احزاب حامی اش واگذار کند. رییس جمهور تنها باید خود را مدیون مردم ببیند و به هرگونه باندبازی های سیاسی پشت پا بزند.
4-فهم واقع بینانه از شرایط کنونی جهان و آشنایی با نحوه ی بازی و عمل فعالانه در عرصه ی سیاست خارجی: رئیس جمهور اینده نباید متأثر از جوسازی های نظام سلطه باشد و مرعوب رسانه ها و فضاسازی آنان قرار گیرد ،وی باید ایران را کشوری تاثیر گذار و پیشرو و فعال در معادله های منطقه ای و جهانی بداند و بنابر این پیش زمینه در عرصه ی سیاست خارجی عمل کند. وی میبایست مولد و ایجادگر پتانسیل های جدید در عرصه ی روابط خارجی و بازی های بین المللی باشد، و نقش فعالی را در این عرصه ایفا کند نه اینکه منفعلانه پا در این گود بگذارد و "توسری خور" ابر قدرت ها و نظام های ناعادلانه ی بین المللی باشد.
5-اعتقاد و التزام به مردم سالاری دینی: وی باید به نقش و جایگاه بدنه مردمی و نهادهای مردمی ایمان داشته باشد،به عبارت بهتر برای حل مشکلات مردم از امکانات مردمی استفاده کند و امکانات مردمی را بسیج و در خدمت حل مشکلات کشور قرار دهد.
6-جوان گرایی:برخی افراد و جریان های سیاسی با محافظه کاری مخالف حضور جوانان در عرصه های مدیریتی کشور هستند و به همین علت میانگین سن مدیریتی و تصمیم گیری را هم بالا می برند، در حالی که رهبر معظم انقلاب تاکید نموده اند "محافظه کاری قتلگاه انقلاب است". استفاده از نیروهای جوان و نواندیش قطعا به پویایی نظام کمک وافری خواهد کرد.
7-تفکر جهادی؛ایمان به راه حل های داخلی؛ رییس جمهور میبایست به توانمندی های داخلی ایمان داشته باشد، شیفته ی راه حل ها و تئوری های غربی نباشد، به راه حل های بومی برای حل مشکلات کشور امکان فعالیت بدهد، وی باید با قبول شرایط جنگی کشور به استقبال از ایده های نو برای در هم شکستن محاصره کنونی برود و همواره از ابتکارات بومی حساب شده حمایت کند.
این وبسایت در جهت حمایت از نامزد ولایت مدار و ارزشی جبهه پایداری ایجاد شده. در این وبلاگ به صورت روزانه آخرین و جدیدترین اخبار و اطلاعات درباره این نامزد محترم ارائه خواهد گردید. * تا دولت ولایی، یک یاعلی تمام است. ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ زندگینامه دکتر کامران باقری لنکرانی : کامران باقری لنکرانی متولد 1344 در تهران و متاهل است. او سه فرزند دارد. وی دارای مدرک فوق تخصصی گوارش و کبد است کامران باقری لنکرانی در دولت نهم و کابینه اول احمدی نژاد وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی است. سوابق تحصیلی 1- دکترای عمومی دانشگاه شیراز 1368 2- فوق تخصص گوارش و کبد شیراز 1375 سوابق اشتغال 1- معاون آموزشی گروه داخلی دانشگاه علوم پزشکی شیراز 2- رییس بیمارستان نمازی شیراز 3- معاون پشتیبانی دانشگاه علوم پزشکی شیراز 4- مدیر گروه داخلی دانشگاه علوم پزشکی شیراز 5- وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی فعالیتهای علمی، سیاسی، اجتماعی و فرهنگی 1- استادیار گروه داخلی از سال 1371 تا 1380 2- دانشیار گروه داخلی از سال 1380 تاکنون 3- عضویت در انجمن بین المللی پیوند کب، انجمن آمریکایی متخصصین گوارش، انجمن متخصصین گوارش و کبد ایران 4- انتشار دو کتاب و مشارکت در تألیف دو کتاب دیگر 5- چاپ 22 مقاله پژوهشی به زبان انگلیسی و 4 مقاله پژوهشی خارجی در مجلات علمی پزشکی داخلی و بین المللی 6- تأسیس و سردبیری مجله الکترونیک پزشکی شیراز سال 1379 ( اولین مجله الکترونیکی پزشکی جمهوری اسلامی ایران) 7- ارائه مقالات پزشکی در شش کنگره خارج از کشور و تعداد زیادی از کنگره های داخلی 8- عضویت در هیئتهای ممتحن امتحانات دانشنامه فوق تخصصی گوارش و کبد، تخصصی اورژانس، پذیرش دستیار، امتحان جامع کارورزی،گواهینامه تخصصی داخلی 9- عضویت در کمیته اخلاق پزشکی دانشگاه علوم پزشکی ش 10-و امروز افتخار میکند که سخنگوی جبهه مردمی جبهه پایداری است